ONO ŠTO NIKO NIJE ZNAO

Dvostruki život Billa Cosbyja koji će vas zaprepastiti: Ljubavnice, droga, silovanja i izvanbračno dijete

Showbizz 17.09.14, 14:28h

Dvostruki život Billa Cosbyja koji će vas zaprepastiti: Ljubavnice, droga, silovanja i izvanbračno dijete
Jedan od vjerojatno najcjenjenijih američkih komičara, Bill Cosby, na glasu je kao obiteljski čovjek i omiljeni TV tata, međutim, čini se da je legendarni dr. Huxtable vodio dvostruki život

U novoj knjizi ("Cosby: His Life And Times") bivšeg urednika Newsweeka, Marka Whitakera, otkrivaju se neki manje poznati i danas već pomalo zaboravljeni detalji iz biografije ovog veterana komedije.

 

"U svojoj rezidenciji na istočnoj obali vodio je obiteljski život, ali čim bi došao u Las Vegas, stvari su se mijenjale", piše Whitaker i dodaje da je glumac večeri provodio u društvu "poznatih swingera" i Playboyevih zečica u vili Hugha Hefnera.

 

No, to nije sve. Autor se pozabavio i ljubavnicama poznatog komičara i izvanbračnim djetetom koje je imao s jednom od njih.

 

Podsjetimo, Cosby je svojevremeno demantirao ove napise, ali je tijekom intervjua s Danom Ratherom priznao afere i mogućnost da su tvrdnje Shawn Berkes (jedne od njegovih ljubavnica) istinite.

 

Whitaker se u knjizi pozabavio i optužbama 13 žena koje su tijekom 2004. optužile Cosbyja da ih je drogirao i seksualno zlostavljao. Sudska priča okončana je 2006., ali spisi sa suđenja nikad nisu dospjeli u javnost.

 

Poznati komičar još se nije komentirao knjigu Marka Whitakera.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI