BIT ĆETE BOLJI U KREVETU?

A sad malo o pozama u seksu i najčešćim muškim greškama

DEPO PLUS 17.09.14, 13:32h

A sad malo o pozama u seksu i najčešćim muškim greškama
I muškarci i žene se trude da im seks bude još bolji, a pritom zaboravljaju da nije samo stvar u tome da se promijeni poza. Ovaj put donosimo najčešće muške greške kojima su skloni kad je riječ o pozama u seksu te nekoliko korisnih savjeta

Isprobavanje poza u kojima je partnerici neudobno


Zaboravite akrobatske poze koje ste vidjeli u pornićima i koje su pretjerano teške. Počnite od nekih realnijih i lakših poza. Pritom je važno da se partnerica osjeća ugodno fizički i psihički. Čemu forsirati nešto ako ona ne uživa u tome. Smisao seksa je obostrani užitak. Poze prilikom kojih dolazi do dublje penetracije nekim ženama nisu ugodne.
 

Ispravno ponašanje tijekom seksa


Ako mislite da je ispravno ponašanje tijekom seksa takvo da je muškarac gore, a žena dolje, jeste li ikad pitali partnericu što ona želi? Naravno da puno žena voli na sebi osjetiti težinu partnera kad je ona dolje, a on gore. Imaju svoje razloge, ali to ne znači da ponekad one ne bi htjele biti gore.
 

Tko se tu zapravo zabavlja?


Nemojte samo ležati dolje dok je ona na vama i cijelo vrijeme se zabavlja. Ako je ona na vama, to ne znači da se vi uopće ne morate micati. Možete pomicati kukovima i pratiti njene pokrete. Podignite koljena, tako ćete promijeniti kut pod kojim vaš penis ulazi u vaginu. Rukama možete dirati njene grudi ili stimulirati klitoris. Muškarci ne vole kad partnerica nepomično leži ispod njih, zašto onda mislite da je u redu da vi nepomično ležite ispod nje?!
 

Želite pokazati kako možete biti dominantan muškarac


Naravno da neke žene vole grublji seks, ali ženama je seks nešto posebno i vole kad ih se tako tretira. Nema potrebe za agresivnim, brzim pokretima prilikom penetracije, osim ako vas ona ne potiče za to. Ako želite pokazati kako možete biti dominantan muškarac, učinite to na prihvatljiv način, a ne da je po krevetu 'bacate' poput krpene lutke. Nepotrebno je istaknuti da ovo vrijedi za sve poze u seksu.
 

Stalno jedno te isto


Ne morate isprobati sve avanturističke poze iz Kama Sutre, ali ponekad neka promjena itekako može začiniti seksualni život. Čak i ako ekstremno uživate u pozi kad ste vi gore, a ona dolje, ne znači da nećete uživati i u nekim drugim pozama.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI