Objavio status na Facebooku

Bivši glasnogovornik srbijanskog MUP-a otišao da se bori u Ukrajini

Hronika 16.09.14, 14:07h

Bivši glasnogovornik srbijanskog MUP-a otišao da se bori u Ukrajini
Jesam, otišao sam u Donbas boriti se protiv zla koje prijeti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji - napisao je Radimir Počuča na Facebooku.

 



Radomir Počuča (44), bivši novinar i voditelj te bivši glasnogovornik protuterorističke jedinice MUP-a Srbije, objavio je na svom profilu na Facebooku da je trenutno u Ukrajini, gdje se navodno bori na strani proruskih separatista, javljaju mediji u Srbiji.



-Jesam, otišao sam u Donbas boriti se protiv zla koje prijeti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji... Došao sam među braću, podijeliti teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animalnih nagona - mudruje Počuča na Fejsu dodajući kako u Ukrajinu nije otišao 'kao plaćenik, ne za novac, nego iz svjesnog uvjerenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati'. Nije uplašen najavom srpske vlade da neće tolerirati slučajeve odlaska srpskih građana na strana ratišta.



-I da, vratit ću se, ne brinite, spreman se suočiti s posljedicama svog postupka, otvorene duše, s osmjehom na licu, križ svoje Golgote odavno nosim, s Bogom u srcu. Nastavit ću boriti se za svoju Srbiju i odavde, gdje se bori i gine, ali makar čovjek se može suprotstaviti realnom i opipljivom zlu - piše Počuča koji je postao poznat široj javnosti prije pola godine kada je putem Fejsa pozvao na linč Žena u crnom koje se otvoreno protive nacionalnoj netrpeljivosti i osuđuju zločine počinjene 90-tih uime srpstva što im u Srbiji neki politički krugovi ozbiljno zamjeraju, prenosi Dnevnik.hr.

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI