MALO IZNENAĐUJUĆE

Ne puštajte ih bez nadzora: Najviše prevara muškarci počine na... Svadbama?

Lifestyle 16.09.14, 10:14h

Ne puštajte ih bez nadzora: Najviše prevara muškarci počine na... Svadbama?
Zaboravite na klubove i kasne izlaske sa momcima, svadbe su mjesta na koje djevojke ne bi trebalo da puštaju svoje partnere bez nadzora

Postoje događaji koji povećavaju šanse da će muškarcima “otkazati kočnice” i da će se prepustiti preljubi... Jedno od takvih okupljanja je – svadbena proslava.

 

Naime, stranica IlicitEncounters.com sprovela je istraživanje na uzorku od 2.000 ispitanika, i pokazalo se da će muškarci svoje partnerke najčešće prevariti na vjenčanjima na koja su otišli solo.

 

Kako je pokazala anketa, 32 posto muškaraca će prevariti ženu, djevojku ili vjerenicu na vjenčanju na koje ode bez pratnje, 27 posto na momačkoj večeri, 21 odsto na božićnim proslavama i devet odsto na godišnjici mature.

 

U istoj anketi, otkriveno je da je 37 posto žena bilo uvjereno da ih muškarci najviše varaju na božićnim proslavama, dok je 35 odsto ispitanica pretpostavljalo da će partner pokleknuti na momačkoj večeri. Za 17 posto dama je problematično okupljanje na godišnjici mature, a samo je 11 posto žena zaključilo da su najveće šanse da će partner 'švrljati' na nečijoj svadbi.

 

Ovakav rezultat je dakle, poprilično iznenadio žene, koje vjerovatno više neće puštati muža ili dečka samog na vjenčanje prijatelja.

 

(mondo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI