ZABILJEŽENA POD ŠIFROM 410

Folk zvijezda na 'crnoj listi': Za Amerikance Ceca je opasan terorista!

Showbizz 13.09.14, 12:46h

Folk zvijezda na 'crnoj listi': Za Amerikance Ceca je opasan terorista!
Već 11 godina nalazi na 'crnoj listi' američke ambasade u Beogradu i u njihovoj evidenciji se vodi kao 'opasan terorista'


Pjevačica Ceca Ražnatović se već 11 godina nalazi na “crnoj listi” američke ambasade u Beogradu i u njihovoj evidenciji se, kako navodi “Informer”, vodi kao “opasan terorista“!


Prema nezvaničnim informacijama, Ceca se na listi nepoželjnih nalazi od 2003. kada je hapšena u akciji “Sablja” i u ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410 koja označava “terorizam i terorističke grupe”, i sve dok je tako ona neće moći da dobije vizu za SAD.


- Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam poslije da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu! Vjerujem, ipak, da je to slučajna greška koja prije ili kasnije mora biti ispravljena. Čula sam sve i svašta, ali mi najvjerovatnije zvuči da sam na ovu listu došla zbog jednog moćnog političara po čijem sam nalogu 2003. i uhapšena. U svakom slučaju, prije “Sablje” nisam imala problema sa dobijanjem američke vize. Nekoliko puta sam putovala u Ameriku i sve je bilo okej, sve dok se neko nije sjetio da mi se i na taj način sveti – izjavila je Ražnatovićeva, prenosi Pressonline.rs.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI