VIDEO/ POGLEDAJTE PRIJE NEGO GA OBRIŠU

Procurio snimak novog završetka serije 'Kako sam upoznao vašu majku'

Mediji 08.09.14, 14:53h

Procurio snimak novog završetka serije 'Kako sam upoznao vašu majku'
Za sve one koji su pogledali zadnju epizodu Fox-ove serije i pri tom ostali beskrajno razočarani onim što su u njoj vidjeli, novi završetak pravo je osvježenje


Nakon razočaravajuće zadnje epizode popularne tv serije 'Kako sam upoznao vašu majku', na internetu se pojavio alternativni završetak koji je daleko logičniji i po mišljenju mnogih bio bi puno bolji finale od onog prikazanog u aprilu ove godine.


Za sve one koji su pogledali zadnju epizodu Fox-ove serije i pri tom ostali beskrajno razočarani onim što su u njoj vidjeli, novi završetak pravo je osvježenje.


Producenti i scenaristi serije su naknadno ponudili objašnjenje, kako bi bar donekle ublažili štetu, kroz informaciju da su imali dva potpuno različita završetka, a sudeći po reakcijama javnosti - odabrali su ono lošije.

 

Po završetku prikazivanja ove serije na društvenim mrežama uslijedila je bura negodovanja koja je dosegla takve razmjere da se na nju odgvorio tvorac emisije Carter Bays, bespomoćno ustvrdivši:

- Izabrali smo kraj kakav smo izabrali i stojimo iza te odluke.


Međutim, čini se da su se produkcija i ekipa moko popularnog serijala ipak predomislili, jer je na DVD izdanje zadnje sezone objavljeno sa posve drugačijim završetkom. Zahvaljujući upornim fanovima, novi alternativni kraj serije procurio je na You Tube, premda ga Fox stalno ukida.


Stoga požurite, pogledajte prije nego ga ponovo obrišu... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLI MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI