SERIJA PUNA GREŠAKA

Ni najveći fanovi 'Prijatelja' ovo nisu nikad uspjeli primjetili

Mediji 04.09.14, 15:08h

Ni najveći fanovi 'Prijatelja' ovo nisu nikad uspjeli primjetili
Čak i ako ste najveći fan 'Prijatelja', postoji velika vjerojatnost da ove činjenice niste primijetili, a zauvijek će vam promijeniti pogled na omiljenu seriju

'Prijatelji' možda jesu jedan od najvećih sitkoma svih vremena, no za svih tih godina emitiranja imali su niz nedosljednih situacija.

 

Tokom cijele serije svi su likovi vrlo nedosljedni po pitanju godina. U sedmoj sezoni prikazuje se kako Rachel slavi svoj 30. rođendan i vrlo je uzrujana zbog te brojke. U jednoj sezoni rođendan joj je u svibnju, a u drugoj u siječnju. U prvoj sezoni Joey kaže da mu je 25 godina, a u drugoj sezoni 28, dok u sedmoj sezoni kaže kako mu je 31 godina. Slične se nepravilnosti pojavljuju i narednih sezona. S obzirom da su Rachel i Monica zajedno išle u srednju školu, trebale bi u svakoj novoj sezoni imati jednak broj godina, no i to se uspjelo zabrljati. U prvoj sezoni imale su 26 godina, a u četvrtoj sezoni 28. Ross je pak u trećoj, četvrtoj, ali i petoj sezoni imao 29 godina.

 

U jednoj od sezona majka Rossa i Monice, Judy, kaže da su njezini roditelji umrli vrlo mladi. Međutim u epizodi 'The One Where Nana Dies Twice' majka je izgledala prilično staro. Također, u sedmoj sezoni Jack Geller tražeći pravni savjet daje naslutiti da su njezini roditelji još uvijek živi.

 

Carol nije bila prva i jedina Rossova partnerica prije Rachel. Ross je govorio Chandleru i Joeyju da mu je bivša supruga Carol jedina žena s kojom je spavao. Ta je priča držala vodu u ranim sezonama. U sedmoj sezoni Ross optužuje Chandlera da je spavao s čistačicom tijekom faksa, a Chandler kaže Rossu da je to zapravo bio on, što Ross ne osporava.

 

U desetoj sezoni epizode 'The One With The Late Thanksgiving' Rachel se pohvalila time da će ući u stan Monice i Chandlera iako su ga oni zaključali, spomenuvši da ima ključ otkako su bile cimerice. No u međuvremenu su oni promijenili bravu pa tako nešto nije bilo moguće.

 

U epizodi 'The One Where Everybody Finds Out' u petoj sezoni zgrada iza Rossovog stana u potpunosti se izmijenila od početka do kraja spomenute epizode - u jednom je trenutku potpuno urušena, sa skelama, a u drugom obnovljena.

 

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI