SVIRKA ZA POČETAK SEZONE

Amina Hamzić u City Pubu

DEPO CLUBBING 01.09.14, 15:04h

Amina Hamzić u City Pubu
Premijerni nastup Amine Hamzić i Open Mind Group u popularnom sarajevskok klubu City Pub. Pjevačica u bendu je Amina Hamzić, koja je dobila glavn ulogu u mjuziklu "Cabaret 2014" koji bi svoju premijeru trebao imati krajem septembra u Sarajevu

Amina Hamzic & Open Mind Group je cover band koji čine vokal Amina Hamzić, gitarista Edvin Ajanović, klavijaturista Armin Pandžić, basista Kenan Imamović, te bubnjar Enadin Ombašić. Riječ je o uspješnim muzičarima koji su prethodnih godina često svirali zajedno, međutim, po prvi put su se okupili u sastavu koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju muzičkih zanrova pop, rock, funky, disco, te R&B. Inače. pjevačica u bendu Amina Hamdzić igra i glavnu ulogu  pozorišnom spektaklu, mjuziklu "Cabaret 2014" u režiji Jasmina Durakovića, koju bi svoju premijeru trebao imati krajem septembra u Sarajevu.

Premijerni nastup ovog benda mozete pogledati i poslušati 3. septembra u City Pubu, sa početkom u 21:30h.


Uz orginalne obrade svjetskih i domaćih hitova, Amina Hamzić & Open Mind Group, pružit će sarajevskoj publici neponovljiv muzički doživljaj i nezaboravnu zabavu!

 

DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN

BLIN
KOMENTARI