NEUGODNA ISKUSTVA NA MORU

Turist proživio užas na plaži u Hrvatskoj: Htjeli su me tući pred djecom, koja su plakala od straha

Hronika 30.08.14, 15:27h

Turist proživio užas na plaži u Hrvatskoj: Htjeli su me tući pred djecom, koja su plakala od straha
Čitatelj je za svoj godišnji odmor izabrao Biograd na moru, no nakon gorkog iskustva, tamo se više vjerojatno neće vratiti

''Žena, dijete od šest godina i ja bili smo gosti jednog hotela u Biogradu sredinom srpnja 2014. Nakon upoznavanja s hotelom i pravilima (što je uključeno u cijenu, a što ne) krenuli smo na plažu (zato smo i došli).

 

Kao gosti hotela imali smo vaučer za dvije plastične ležaljke koje su rasprostrte po plaži. Skrasili smo se u borovoj šumici ispod hotela (zbog hlada za malo dijete). Nakon 20 minuta došao je djelatnik hotela i upozorio me da ne možemo biti na tim ležaljkama jer ih nismo platili.
 

 

Plaćene ležaljke nisu dozvoljene u hladu


Rekao sam mu da imam vaučer po kojem mogu na bilo koju ležaljku na plaži, no on nije odustao nego je zvao šefa da mi objasni kako ležati na ležaljkama mogu samo na plaži, ali ne i u hladu (mada je i taj hlad dio plaže).
 

Znači htjeli su da još jednom platim ležaljke kako bi bili u hladu. Suludo. Naravno, taj hlad nije ograđen ili privatan, ljudi dolaze sa svojim ručnicima i ležaljkama, i nitko ih ne tjera. Požalio sam se na recepciji, no oni su se samo izmotavali i govorili da mogu gdje hoću'', požalio se čitatelj.
 

Ne znam što da mislim jer za aranžman od 6.300 kuna za pet dana mogao sam i bolje proći. Ovakvo ponašanje tjera gosta bez obzira na svu lipotu destinacije.

 

Umalo dobio batine


Drugi čitatelj ispričao je svoje loše iskustvo, koje je doživio provodeći godišnji odmor kod Šibenika, u kojem je umalo zbog prijenosnog frižidera dobio i batine.

''Došao sam na plažu sa ženom i troje male djece. Nosim prijenosni frižider zbog djece jer im treba puno tekućine. Kad smo se smjestili na plaži došli su neki bilderi zaštitari, koji su nas izbacili s plaže jer smo imali frižider. Htjeli su me tući pred djecom, koja su plakala od straha. To rade svaki dan, već su navodno i pretukli neke ljude", tvrdi naš čitatelj.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI