Brzi kurs savršenog selfija

Više od 10.000 poklonjenih selfija

Biznis Klub 29.08.14, 13:12h

Više od 10.000 poklonjenih selfija
Sa prednjom kamerom ovog fenomenalnog telefona, Banjalučani su imali priliku da se druže uče, a Prijedorčani danas, 29. avgusta, uz prezentaciju svih performansi Huawei Ascend P7 telefona, ali i instruktore savršenog selfija, koji će ih uvesti u svijet fenomenalnih opcija za uređivanje fotografija

 

Kompanija m:tel obilježila je avgust nizom zanimljivih aktivnosti za građane BiH, od kojih se posebno izdvojio Brzi kurs savršenog selfija. O zainteresovanosti građana za Huawei Ascend P7 i njegovu prednju kameru govori i činjenica da je u protekle dvije sedmice za samo nekoliko sati poklonjeno više od 10 000 uramljenih selfija.

 

Sa prednjom kamerom ovog fenomenalnog telefona, Banjalučani su imali priliku da se druže uče, a Prijedorčani danas, 29. avgusta, uz prezentaciju svih performansi Huawei Ascend P7 telefona, ali i instruktore savršenog selfija, koji će ih uvesti u svijet fenomenalnih opcija za uređivanje fotografija.

 

Svi koji odluče da budu dio zanimljivih selfi aktivnosti, kući će otići sa uramljenim selfijem i specijalno dizajniranom #savršenselfi majicom.

 

Ukoliko posjetite neku od najbližih m:tel poslovnica, Huawei Ascend P7 može biti i vaš po cijeni od samo 1 KM uz m:tel Moj Mix 60.

 

A kako je bilo u okviru dosadašnjih selfi kurseva, pogledajte u subotu, u 16.15 na programu ATV-a u desetom izdanju emisije m:agazin.

 

(BLIN MAGAZIN/md)

BLIN
KOMENTARI