Bez dodataka hrani i pilula za mršanje

Njena dijeta postala je apsolutni hit: Smršala 25 kilograma u 100 dana!

Lifestyle 28.08.14, 18:53h

Njena dijeta postala je apsolutni hit: Smršala 25 kilograma u 100 dana!
Ne radi se ni o čemu revolucionarnom, ali dijeta isključuje dodatke hrani i pilule i usredotočen je na balansirane obroke i dnevni trening koji ne umara, a detaljni dnevnik vodila je na svom blogu i privukla više od 10 hiljada sljedbenika

Sophie King, 26-godišnja učiteljica i blogerica iz Newquyja u Cornwallu, postala je prava internetska zvijezda nakon što je objavila dijetu uz pomoć koje je skinula 25 kilograma u samo tri mjeseca.

 

Blogerica je u jednom trenutku došla do 88 kilograma nakon što je nekoliko puta oboljela i zanemarila bavljenje sportom, ali osmislila je plan kojim će u 100 dana skinuti 25 kilograma, a isti se dopao mnogima koji imaju isti problem.

 

Naravno, ne radi se ni o čemu revolucionarnom, ali dijeta isključuje dodatke hrani i pilule i usredotočen je na balansirane obroke i dnevni trening koji ne umara, a detaljni dnevnik vodila je na svom blogu i privukla više od 10 hiljada sljedbenika.

 

Nakon svega, skinula se u bikini i pokazala rezultat. “Sa 17 godina slomila sam gležanj zbog čega sam se prestala baviti sportom. Nakon toga sam počela nabijati kile, a kad sam se upisala na faks postala sam izuzetno nezdrava i čak oboljela od mononukleoze. Bio je to trenutak kad sam odlučila promijeniti svoj život”, piše Sophie i nastavlja: “U 100 dana mnogo se toga promijenilo, a svoje sam iskustvo htjela podijeliti s drugima i pomoći im da učine isto”.

 

“Postoji mogućnost da postanete ovisni o vježbanju i dijetama pa sam blog iskoristila i kako bih druge upozorila na važnost ravnoteže. Tajna je u malim svakodnevnim koracima, a nakon 100 dana rezultat ste novi vi”, zaključuje Sophie.

 

sophie-king-ishrana

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI