OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO

Žena izvršila samoubistvo slijetanjem automobilom u Savu

Hronika 28.08.14, 12:48h

Žena izvršila samoubistvo slijetanjem automobilom u Savu
Na snimci je Fiat Punto kojim je navodno upravljala Z.M. (44). Ona je u utorak ostavila oproštajno pismo i pozdravila se s prijateljima putem Facebooka

Treći dan potrage sa sivoplavim Fiat Puntom koji je sletio u Savu kod Mosta Slobode nastavljena je 200-tinjak metara dalje od drugog Mosta mladosti nizvodno gdje su u večernjim satima prethodnoga dana pronađeni dijelovi lima. Kako neslužbeno doznajemo, ti pronađeni dijelovi na desetak metara dubine nisu traženi automobil koji je zadnji puta viđen u ponedjeljak oko 15,10 sati već pripadaju nekom od modelu VW vozila.

 

Svoj obol u riječnoj potrazi osim Interventne i Specijalne policije te vatrogasaca i volontera Hrvatske gorske službe spašavanjua dao je i djelatnik Odjela za podvodnu arheologiju Hrvatskog restauratorskog zavoda s čamcem opremljenim sonarom.

Inače, zagrebačka policija od jučer popodne raspolaže snimkom koju su s relativno velike udaljenosti zabilježile sigurnosne kamere tvrtke s Trnja koja se bavi ugradnjom i odrzavanjem visoko sofisticiranim sustavima videonadzora.

 

Video snimka automobila, zbog kojeg su se digle na noge institucije i čiji je nestanak u muljavoj rijeci Savi zaprepastio cijelu hrvatsku javnost, a u čijem je posjedu Jutarnji list, sve više baca sumnju na informaciju da je vozačica zapravo 44-godišnja knjigovotkinja Z.M. a čiji je nestanak prijavljen u isto vrijeme kada su svjedoci zasuli pozivima telefone 192 i 112 o vozilu koje je sletilo u rijeku.

 

Podsjetimo, jutro prije nestanka, Z.M. je ostavila oproštajno pismo obitelji te se pozdravila s prijateljima putem društvene mreže Facebook. Čim je završila s poslom, vidno rastrojena i u suzama otišla je prijatelju. Dok se tresla pred njim kao šiba, izustila je: “Molim te ne zaboravi me. Idem, imam još nešto obaviti u Novom Zagrebu”.

 

Potom se sjurila na ulicu i odvezla u svom Fiatu Puntu. Bilo je oko 14.30 sati i od tada joj se izgubio svaki trag. Prijatelji, poznanici i obitelj digli su se na noge. Tražili su je, zvonili joj... uzalud. Majke dvoje djece, kojoj je lani dijagnosticiran tumor i koja se već godinama bori sa nesnosnim migrenama, već treći dan nema.

 

 

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI