JESTE LI VI MEĐU NJIMA?

Ove tipove djevojaka muškarci ne mogu očima vidjeti

ŽENA iN 27.08.14, 17:29h

Ove tipove djevojaka muškarci ne mogu očima vidjeti
Nama je jasno šta nas nervira kod frajera, ali, da li ste se pitali koje to djevojke muškarci ne mogu da smisle?

Tračara i djevojka koja stalno prigovara

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radite 24 sata dnevno! Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtijevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, sam ću to promijeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti!

 

Opsjednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica u stilu brojanja kalorija, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako ne daj bože počnete i njemu da branite da pije pivo jer ono goji, ekspresno će pobjeći od vas! I ne krivimo ga. Momci vole kad su djevojke opuštene i prije svega kada uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim užicima…

 

Radoholičarka

Lijepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu već da počnete da živite...

 

Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i koji se ni sa kim nikad nisu posvađali. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate lijepe riječi za svoje rođake, preskočite tu temu.

 

Djevojke koje vječno izigravaju majke

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osjećaj da moraju da znaju za sve probleme ovog svijeta i, naravno, na njima je da ih riješe. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i izlomiće se da bi mu udijelile mudar savjet. Vratimo se u realni svet: činjenica je da ni jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom.

 

 

(cosmopolitan.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI