NISTE JEDINI

Da li je i vas ostavila devojka zato što ste loši u krevetu?

DEPO PLUS 27.08.14, 15:19h

Da li je i vas ostavila devojka zato što ste loši u krevetu?
Raskid veze svima teško pada, ali da li vam se ikada veza raspala zbog lošeg seksa? Ako vam se ovako nešto desilo, niste jedini!

Iako se često pretpostavlja da je seks više prioritet muškarcima nego ženama, nova studija internet portala “DatingAdvice” pokazuje da vođenje ljubavi gotovo podjednako znači i ženama. Prema njoj, oko 33 odsto muškaraca i 22 odsto pripadnica nježnijeg spola prekinulo bi vezu ako seks postane loš!

 

Petini žena ne bi ništa značilo da sve ostalo u odnosu funkcioniše, ako je seks nezadovoljavajući, jer većina njih smatra da je intimnost osnovni alat za povezivanje s partnerom.

 

- Nije stvar samo u postizanju orgazma, već prije u tome da one osjećaju da partner želi da im ugodi i da im se maksimalno posvećuje tokom seksa. To povezuju sa osjećanjem ljubavi – ​​kaže ljubavna savetnica Rachel Duck.

 

Ona dodaje i to da je kvalitet seksa najvažniji ljudima u starosnom dobu od 35-te do 44-te godine, ali oni koji su vjenčani ipak neće tako olako otpisati brak ako se seks pogoršao. Većina ljudi prvo bi pokušala da razgovara s partnerom, a ako to ne uspije, voljni su potražiti i stručnu pomoć.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI