VIDEO/ Tu više nema ni 'LJ' od ljubavi

Govor tijela ih razotkrio: Beyonce i Jay Z više se ne vole!

Showbizz 26.08.14, 20:27h

Govor tijela ih razotkrio: Beyonce i Jay Z više se ne vole!
'Jay Z i Beyonce su potpuno udaljeni, a svako od njih razmišlja o nečem drugom. Beyonce očito osjeća nelagodu', rekla je Constantine

 

Moguće je da Jay Z i Beyonce ipak imaju 99 problema, a ne samo jedan... Naime, nakon što su počele kružiti glasine da par ima bračnih problema, oni su se svojski potrudili negirati glasine na dodjeli MTV Video Music Awardsa.

 

Nakon što je slavna Bey završila svoj 15-minutni nastup, suprug Jay Z zajedno s njihovom kćerkicom Blue Ivy popeo se na binu te joj uručio Video Vanguard nagradu. Queen Bey zahvalila se u par rečenica publici, izljubila svoju porodicu i zatim su se uputili kući (nadamo se da pritom nije bilo vožnje dizalom).

 

Iako se čini da je s njima sve u redu, mnogi gledatelji smatraju da je sve to bila samo dobra gluma te da se tu nešto 'kuha'. Beyonce je, naime, brisala suze pa su se mnogi pitali jesu li to suze radosnice ili plače od tuge zbog kraha njenog šestogodišnjeg braka...

 

'Vidjela sam puno boli i patnje', rekla je ekspertica za govor tijela Susan Constantine i dodala: 'Oni jednostavno pokušavaju spasiti svoj obraz. Nema više nikakvih emocija među njima.'

 

Također je dodala da fotografije ponekad mogu više toga otkriti od videosnimki. Naime, ukoliko želite otkriti kako se neko doista osjeća trebate proučiti njegove mikroekspresije poput nehotičnih pokreta lica koji otkrivaju emocije.

 

'Jay Z i Beyonce su potpuno udaljeni, a svako od njih razmišlja o nečem drugom. Beyonce očito osjeća nelagodu', rekla je Constantine. Također je dodala kako njen govor tijela otkriva da prolazi kroz emocionalnu traumu.

 

Čak nam i dvogodišnja Blue Ivy pokušava nešto reći, tvrdi Susan.

 

'Vidim ovaj osjećaj tuge. Kao da Beyonce gleda u nju i pokušava joj reći - sve je u redu, a dijete joj odgovara - ovo ne izgleda dobro. Djeca su vrlo perceptivna', rekla je ekspertica.

 

Dodaje kako je Beyoncein osmijeh lažan, a ni ona ni Jay Z ne gledaju jedno u drugo, već se cijelo vrijeme fokusiraju na kćerkicu. Beyonce rukom prekriva trbuh, koji se smatra mjestom gdje se skupljaju sve emocije u tijelu, a to je znak ranjivosti. Da se osjeća ugodno, izložila bi svoj trbuh, tvrdi ekspertica. Također i njeni kukovi kao da su na distanci od supruga što upućuje na određene probleme.

 

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI