Zadovoljavao pohotu

Seks skandal: Ugledni ekonomski analitičar masturbirao pred djecom, svi su vrištali!

Hronika 23.08.14, 13:07h

Seks skandal: Ugledni ekonomski analitičar masturbirao pred djecom, svi su vrištali!
Tužilac Simon Rogers je na sudu otkrio da se Ali, dok se zadovoljavao, smijao i cijelo vrijeme bacao pogled prema autobusu

 

Ugledni ekonomski analitičar i otac troje djece Shah Emran Ali (31) iz britanskog grada Oldhama u okolici Manchestera osuđen je na šest mjeseci zatvora nakon što je usred vožnje autocestom blizu grada Chestera viđen kako u svom automobilu zadovoljava pohotu.

 

Uočili su ga učenici iz školskog autobusa kojeg je još u julu prošle godine polagano u srednjoj traci preticao, vozeći oko 100 kilometara na sat.

 

Klinci su počeli vrištati, a zatim su i nastavnici, koji su išli s djecom na izlet u obližnji Blue Planet Aquarium, primijetili što Ali izvodi. Zapisali su njegovu registraciju te su naknadno slučaj prijavili policiji.

 

Njegov je slučaj na red na sudu u Chesteru došao tek ove sedmice, no Ali nije uspio uvjeriti porotu da su se djeca i njihovi učitelji samo zabunili. Tvrdio je da redovno brije međunožje pa da ga je tokom vožnje jako zasvrbilo te se morao počešati, odnosno da nije učinio ništa opsceno. Čak je, suočen s iskazima svjedoka koji su se prisjetili njegove navodno goleme muškosti, otišao kod medicinskog vještaka te je dobio potvrdu da mu je spolovilo dugo tek devet centimetara.

 

No, nijedan od ovih argumenata nije prihvaćen i Ali je osuđen na šest mjeseci zatvora, a završit će i u registru seksualnih prijestupnika.

 

Prema Mirroru, tužilac Simon Rogers je na sudu otkrio da se Ali, dok se zadovoljavao, smijao i cijelo vrijeme bacao pogled prema autobusu.


 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI