FOTO/ Krši sva pravila

Dome, slatki dome: Je li ovo najluđa kuća koju ste vidjeli?

Auto & Dom 23.08.14, 12:54h

Dome, slatki dome: Je li ovo najluđa kuća koju ste vidjeli?
U zapadnom dijelu Londona iznajmljuje se jedna od najluđih kuća u Velikoj Britaniji, koja plijeni pažnju jarkim bojama koje prevladavaju u uređenju interijera i neobičnim dizajnerskim rješenjima

 

Je li vam ikad palo na pamet kako bi bilo dobro spustiti se recimo iz spavaće sobe toboganom u dnevni boravak? Nekome očito jest, što dokazuje ovaj otkačeni stan na londonskoj adresi.

 

Na Portobello Roadu u Londonu iznajmljuje se jedinstvena kuća koja plijeni pažnju neobičnim interijerom u kojem se ističe tobogan koji povezuje spavaću sobu i dnevni boravak i kuhinju. Kao da to nije dovoljno otkačeno, pa se zaigrani dizajner interijera poigrao i s ludim kombinacijama jarkih boja, spiralnim stepenicama u duginim bojama i spavaćom sobom u kojoj je se nalazi rotirajući krevet.

 

‘Čelični tobogan koji povezuje glavnu spavaću sobu i dnevni boravak budi dijete u nama. Ovo je izlog cool modernog dizajna koji se u potpunoj suprotnosti sa uobičajenim pravilima uređenja doma', rekao je agent Max Slaught iz agencije Domus Nova koji je zadužen za iznajmljivanje ovog neobičnog stana.

 

No, otkačeni dizajn ima svoju cijenu, i to prilično visoku, pa mjesečni najam ovog stana iznosi 15.000 funti, što je dvadeset puta više od prosječne cijene iznajmljenog stana u Velikoj Britaniji.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI