VIDEO/ OVO SE ZAISTA RIJETKO VIDI KOD POLITIČARA

Čeda Jovanović ostavio dame širom regiona bez daha svojim bicepsima i tetovažama. A vas?

Hronika 22.08.14, 20:42h

Čeda Jovanović ostavio dame širom regiona bez daha svojim bicepsima i tetovažama. A vas?
Lider LDP-a svojim polivanjem hladnom vodom, i to u humanitarne svrhe, izmamio je uzdahe pripadnica ljepšeg spola na društvenim mrežama, a njegovi mišići bacili su u senku humanitarnu akciju

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović juče je prihvatio učešće u svjetskoj humanitarnoj akciji Ledeni izazov i ispred prostorija stranke, “na kaldrmi” polio se ledom i tom prilikom izazvao Ivanu Španović, Jelenu Karleušu i Nemanju Vidića. Međutim, on je i pobrao mnoge uzdahe dama na društvenim mrežama svojim nabildovanim mišićima!

 

Od kako je objavljen snimak razgolićenog do pojasa Čedomira Jovanovića, kako se poliva ledom, krenuli su da stižu komentari od dama kako lider LDP-a “fenomenalno izgleda”.

 

Video polivanja vodom i ledom iz plastične kante lidera LDP-a postao je pravi hit na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a mišići i tetovaže Čedomira Jovanovića brzo su bacile u sjenku akciju Ledeni izazov!

 

“Koji frajer ovaj Čeda…”; “Auuu kakvi mišići”; “Mnogooooo dobra tetovaža”; “Čeda je pravi frajer”; “Uopste ne komentarišem politiku, niti viral… ovde nemam pojma ni šta je rekao… zapravo dopala mi se tetovaža jelte!”; neki su od komentara koji su preplavili internet, uz naravno šerovanje videa.

 

Printskrin: Twitter

 

Printskrin: Twitter

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI