Muški svijet

Deset tajni koje vam vaš dragi nikada neće odati

Zabava 21.08.14, 18:52h

Deset tajni koje vam vaš dragi nikada neće odati
Mogu se praviti da ništa ne kuže, ali vide svaki put. U njima to pobuđuje nešto između ponosa i ljubomore, a ona aktivira zaštitni mačizam svaki put. I da, vole kad vas gledaju drugi frajeri

 

Mislite li da samo žene taje i skrivaju male istine od svojih polovica, i da vaš muškarac vama nikad ništa ne bi skrivao? Onda ste u velikoj zabludi. Baš jer ljubav ima veze sa svim tim, oni imaju male skrivene tajne koje vam nikada neće reći.

 

No, ne radi se o velikim i svjetski bitnim stvarima o njima samima, to su sitnice, izostavljeni mali detalji koji mogu izazvati nevolje ili povrijediti. Čini li ih to lažljivcima? Ma ne, samo to nikada nećete čuti iz njihovih usta - možda od najboljeg frenda.

 

Spremite se na otkrivanje nekih od njih:

 

Povremeno gledaju druge žene

 

O da, čak i oni frajeri u narodu znani kao papučari. U tome nema apsolutno ništa loše, pa nemaju kao ni vi povez na očima niti su slabovidni. Žene vole škicati, pa tako i frajeri i dok je sve u pristojnim granicama, prirodno je i potrebno za svaku vezu.

 

Uhođenje na Facebooku, Twitteru...

 

Vrebanje i promatranje gdje ih niko ne može skužiti. To radite i vi - priznajte!

 

Gledaju porniće

 

Naravno i kad su u dugoj vezi i u braku. Ne toliko često kao prije, ali gledaju jer vole i jer im obogaćuje seksualne igrice s vama, a u nesretnijim slučajevima, nadoknađuju ono što ne mogu u vezi. A bili bi najsretniji kad biste s njima gledali!

 

Vole ženske izlaske

 

Naravno, ovo se ne donosi na ljubomorne tipove koji bi svoju dragu najradije zaključali u sobu. Ovo se odnosi na sve normalne tipove koji imaju zdrav odnos prema partnerici i vezi. Niste vezani pupčanom vrpcom, a slobodna večer za curu koja će se s prijateljicama izludirati vani je slobodna večer za muške video-igre, pivo s frendovima, ratne filmove, hodanje u gaćama, jedenje bez tanjura i sve što inače s vama ne mogu.

 

Vole ozbiljne razgovore

 

Možda im počne gorjeti pod petama kad spomenete brak, djecu, kredit ili krpice, ali ležeran razgovor o željama, planovima snovima i osjećajima mogu podnijeti kao Herkul. I to im treba, razgovor je potreban, kroz njega se upoznajemo, otkrivamo strahove i nade - postajemo prijatelji.

 

Ne vole jake ruževe

 

Ne radi se o tome da vam ne stoji dobro, u panici su da im ne ostane na ustima, obrazu ili vratu.

 

Vide kad vas gledaju drugi frajeri

 

Mogu se praviti da ništa ne kuže, ali vide svaki put. U njima to pobuđuje nešto između ponosa i ljubomore, a ona aktivira zaštitni mačizam svaki put. I da, vole kad vas gledaju drugi frajeri.

 

Komplimenti

 

Pravi muškarac zna kad žena izgleda odlično i uvijek će joj to reći kao i kad sjaji, uveseljava i zrači. Oni također vole dobiti komplimente i zavrijeđuju ih kao i žene.

 

Seks nervoza

 

Prvi put s djevojkom uvijek je nabijen nervozom, tremom i nesigurnošću. Uvijek postoji strah od neuspjeha ili prebrzog svršetka.

 

Loše raspoloženje

 

Da i to je moguće. Iako je sve baš kako treba i dan je sjajan i frajeri mogu biti loše raspoloženi. Stres, umor i bezvoljnost... ni muškarci nisu imuni na to.

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI