FOTO/ Iz Sarajeva otišao na set Kusturicinog filma kod Trebinja

Sergej Trifunović objavio fotografiju s Monicom Bellucci, pa izazvao brojne komentare

Showbizz 21.08.14, 17:03h

Sergej Trifunović objavio fotografiju s Monicom Bellucci, pa izazvao brojne komentare
On se na Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira uz slavnu glumicu, a koja je snimljena na večeri na kojoj su pričali o scenama koje ih čekaju, jer Monica, navodno, nastoji da kreira prijateljsku atmosferu kako bi lakše radili

 

Nakon što se nekoliko dana provodio po glavnom gradu BiH i na 20. Sarajevo Film Festivalu punio baterije za nastavak snimanja novog Kusturicinog filma, za srbijanskog glumca Sergeja Trifunovića završen je odmor. Naime, on se nakon Sarajeva zaputio u Hercegovinu, gdje je u Klobuku kod Trebinja u toku snimanje filma 'Na mliječnom putu' reditelja Emira Kusturice, a u kojem igra jednu od uloga.

 

Kolegica na setu mu je slavna italijanska glumica Monica Bellucci, a koliko je Sergej uzbuđen što se našao u društvu ove ljepotice, obznanio je i na društvenim mrežama.

 

sergej-trifunovic

 

On se na Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira uz slavnu glumicu, a koja je snimljena na večeri na kojoj su pričali o scenama koje ih čekaju, jer Monica, navodno, nastoji da kreira prijateljsku atmosferu kako bi lakše radili.

 

Nakon što je objavio fotografiju s ovom glumicom, na njegovom Facebooku su uslijedili brojni 'ljubomorni' komentari.

 

sergej-trifunovic-monica-bellucci

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/ Foto: Facebook)

BLIN
KOMENTARI