VIDEO/ Samo za starije od 18

Deset najkontroverznijih seks scena ikada

DEPO PLUS 19.08.14, 20:25h

Deset najkontroverznijih seks scena ikada
U Hollywoodu seks ima tu moć da neki film lansira u najgledanije pogotovo ako su u pitanju poznate zvijezde

Svi znamo da je seks ono što prodaje sve, u Hollywoodu seks ima tu moć da neki film lansira u najgledanije pogotovo ako su u pitanju poznate zvijezde.

 

Voljeli ove filmove ili ne, seks scene u njima svrstane su među najkontroverznije.

 

10. Chloe

 

Film "Chloe" iz 2009. godine u kome glavne uloge tumače Julianne Moore i Amanda Seyfried, sigurno obuhvata mnoge tabu teme iz ljudske seksualnosti: prevara, razlika u godinama, lezbejski seks...Sve ove stvari se događaju baš u ovom trileru. Najupečatljivija scena je sigurno gej scena između Moore i Seyfried.

 

 

 
9. Rekvijem za snove
 

Ovaj film je sam po sebi jako težak, tematika koja je depresivna: narkoman koji se bori sa svojom zavisnošću. Međutim, najkontroverznija scena je kada glumica Jennifer Connelly dijeli seks igračku sa drugom ženom dok im aplaudira grupa muškaraca.

 

 

 
8. Brokeback Mountain

 

Holivudski blockbuster s gay tematikom iz 2005. godine je izazvao mnoštvo kontroverzi. Glavna scena seksa je odigrana pod slabim svjetlom i više je aluzija nego eksplicitni video. Ipak, iako film ima najmanje scena seksa od bilo kog drugog, okarakterisan je kao jedan od "kritičnih".

 

 

7. Crank

 

Tema je filma je čovjek koji da bi preživio mora da ima visok adrenalin, pa samim tim očekujete mnogo seksa u filmu. "Crank" definitivno ima jednu od najkontroverznijih scena seksa - Jason Statham koji glumi glavnu ulogu ima seks na javnom mjestu pred mnogo ljud usred Kineske četvrti, sa svojom djevojkom. Mnogi su opisali ovu scenu kao silovanje, seksualni napad čista pornografija sa eksplicitnim sadržajem.

 

 
6. Eyes Wide Shut

 

Film sa Nicole Kidman i Tomom Cruiseom vrti se upravo oko erotske intrige, ali scena koja ulazi na našu listu je ona u kojoj se odigrava grupni seks. Žene su maskirane i skoro gole i sve podsjeća na neki ritual. Možda nema eksplicitnih scena, ali sama atmosfera zaslužuje da bude na listi.

 

 
5. American History X

 

Ovaj film obiluje scenama koje su uznemirujuće. Ipak, scena u kojoj lik kojeg tumači Edward Norton biva silovan u zatvoru je najkontroverznija. On biva silovan pod tušem od strane zatvorske bande. I ako film obiluje scenama nasilja, ovaj dio je najkontroverzniji.

 

 
 
4. American Psycho

 

Gluma Christiana Balea u ovom filmu je zaista da se "naježiš", kao sociopata ostvario je najkontroverzniju scenu kada ubija dvije žene sa kojima je upravo imao seks. jednu ubija tokom odnosa, dok druga pokušava da pobjegne. Ova kombinacija seksa i nasilja izazvala je brojne reakcije.

 

 

3. Antichrist

 

Ovaj film je prepun nasilja i kontroverze. Počinje scenom seksa kada nakon što je vidjelo roditelje, dijete pada kriz prozor i gine. Vjerovali ili ne, ova morbidna scena je jedna od najslabijih tokom filma. Nasilan seks, mazohizam i sadizam su zvijezde vodilje ovog filma...

 

 

2. The Girl with the Dragon Tattoo

 

Ovaj remake iz 2011. godine sadrži najstrašnije scene holivudskog filma i zato se i nalazi na drugom mjestu, ali i zato jer je zaradio najviše novca. Protagonista Lisaabet Salander je brutalno silovana od strane svog legalnog staratelja.

 

 

1. A Clockwork Orange

 

Ovo je najstariji film na listi, ali sa scenama koje su ušle u istoriju kao najkontroverznije i najbizarnije. Film je već 40 godina na prvom mjestu  najkontroverznijih filmova!

 

 

(Blic.rs)

 

 

BLIN
KOMENTARI