Jäger Music Night u Banjaluci

Koncert grupe S.A.R.S. 29. avgusta u klubu Tamaris

Zabava 18.08.14, 21:47h

Koncert grupe S.A.R.S. 29. avgusta u klubu Tamaris
U banjalučkom klubu Tamaris, u petak 29. avgusta održaće se Jäger Music Night na kojem će nastupiti popularni regionalni bend S.A.R.S.

 


Jägermeister je brend koji je specijalno povezan sa muzičkim scenama u cijelom svijetu, pa tako i u našoj zemlji. Kao i muzika – brend Jägermeister je unikatan i kreira specijalno iskustvo. 


Ovaj put banjalučkoj publici popularni Jäger Music Night donosi nezaboravni koncert grupe S.A.R.S., kojem će prethoditi nastupi mladih demo bendova sa domaće scene, koja je i do sada imala punu podršku od strane JMN. U poslednjih nekoliko godina Jäger Music Night je na području BiH organizovao veliki broj takmičenja mladih i talentovanih demo bendova na kojem su se po prvi put pojavili bendovi, kojima je ovo bila „ulazna karta“ na našu muzičku scenu. Ulaz na ovaj događaj je besplatan.

 

plakat


Također, svi prisutni moći će se osvježiti ledeno hladnim Jägermeisterom iz popularnih i nezaobilaznih epruveta, koje će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.


Grupa S.A.R.S. je i do sada imala odličnu saradnju sa Jäger Music Night-om. Sa njihovih albuma „S.A.R.S“, „Perspektiva“, „Kuća časti“, „Ikone pop kulture“ izdvaja se veliki broj hitova („Buđav lebac“, „Rakija“, „Lutka“, „Ti, ti, ti“, „Mir i ljubav“...) koji ovaj bend svrstavaju u red najpopularnijih i najkvalitetnijih regionalnih bendova.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)
 

BLIN
KOMENTARI