DEPO TV/ IMAM ŠTA DA KAŽEM

Emir Hadžihafizbegović o crvenom tepihu i glamuru SFF-a: Ma, mi smo jedno licemjerno društvo!

Mediji 18.08.14, 11:57h

Emir Hadžihafizbegović o crvenom tepihu i glamuru SFF-a: Ma, mi smo jedno licemjerno društvo!
Šta za umjetnika znači 'crveni tepih' kao svojevrsna pažnja javnosti i koliko mu je mjesto u Sarajevu, pojašnjava jedan od najvećih bh. glumaca Emir Hadžihafizbegović

 

 


Među redovnim posjetiteljima 20. SFF-a je i regionalno popularni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je ovom prilikom za DEPO TV, u okviru naše redovne rubrike 'Imam šta da kažem', prokomentarisao glamur ovog festivala i red carpet u Sarajevu, odnosno značenje ove celebrity priče u našem gradu i koliko ona ima uopšte smisla.


- Ma, mi smo jedno licemjerno društvo. Kada crveni tepih gledamo iz Kana, Berlina ili iz Venecije, prema tome imamo jedan legitiman i dobronamjeran stav. A kada se to isto pojavi kod nas, onda nam je to parada kiča, glamur koji nije primjeren socijalnoj situaciji..., smatra bh. glumac i pojašnjava šta za umjetnika znači 'crveni tepih' kao svojevrsna pažnja javnosti.   


Hadžihafizbegović se osvrnuo i na pojedine kritike upućene na njegov račun, a zbog prevelikog angažmana u reklamama, te odgovorio na pitanje zašto se upravo najbolji glumci angažuju u ovoj vrsti posla.

 

Gledaj DEPO TV i saznaj više!

 

 

(DEPO PORTAL/Snimatelj: A.Beganović/Novinar:J.Korjenić)

BLIN
KOMENTARI