NAJJEFTINIJE LJETOVANJE NA JADRANU

Vlasnik najvećeg trgovačkog lanca u BiH: Ponosan sam na novi objekat 'Binga' u Neumu

Biznis Klub 16.08.14, 18:55h

Vlasnik najvećeg trgovačkog lanca u BiH: Ponosan sam na novi objekat 'Binga' u Neumu
Novi "Bingo" market smješten je u ulici Put Svetog Ante bb u Neumu, a kupci uživaju u ugodnom ambijentu i bogatom asortimanu. Ono što je najvažnije i što najviše zanima kupce jesu cijene, koje su u ovom lancu trgovina jedinstvene

 

U jedinom bh. primorskom gradu Neumu prije 15 dana otvoren je supermarket „Bingo“ sa pažljivo odabranim asortimanom prilagođenim lokalnom stanovništvu ali i turistima, piše novisnka agencija Patria.


Senad Džambić vlasnik lanca tržnih centara "Bingo" u razgovoru za NAP kaže da je za sada zadovoljan prometom kojeg ostvaruje u Neumu, ali i odnosom vlasti koje su mu pomogle prilikom otvaranja objekta.


- Vjerujte da ni sam ne znam koji je ovo objekat po redu koji otvaramo, ali smo ponosni da se širimo i cilj nam je da ovim jačamo privredu BiH. Nećemo stati na ovome i ponosni smo na ovaj objekat– kazao je Džambić, piše Patria.


Novi "Bingo" market smješten je u ulici Put Svetog Ante bb, a kupci uživaju u ugodnom ambijentu i bogatom asortimanu. Ono što je najvažnije i što najviše zanima kupce jesu cijene, koje su u ovom lancu trgovina jedinstvene.


- Stanovnicima Neuma, ali i turistima ćemo pružiti zagarantovano najniže cijene, vikend akcije, cijene dana, kataloške akcije ali i sve ostale pogodnosti koje planiramo raditi u svim „Bingo“ marketima – dodao je Džambić za NAP.

 

(Nap.ba/DEPO PORTAL/aa)

BLIN
KOMENTARI