Foto / Stiže ljetno osvježenje

Pridružite se kampanji #JMspirit!

Zabava 01.08.14, 21:39h

Pridružite se kampanji #JMspirit!
Brojni urednici i novinari, blogeri i ''vlasnici'' zanimljivih profila na Facebooku, Instagramu i Twitteru prisustvovali su danas predstavljanju inovativne kampanje brenda Jägermeister pod nazivom #JMspirit.

 


Već godinama najprodavaniji biljni liker na svijetu i općenito najprodavanije inozemno alkoholno piće u BiH, Jägermeister oduvijek njeguje sjajnu interakciju sa svojim fanovima. Zasnivajući komunikaciju na osnovnim vrijednostima brenda Jägermeister kao što su inovativnost, zabava, znatiželja, autentičnost i prepoznatljivost, #JMspirit kampanja objedinjuje fanove na različitim društvenim mrežama. 


Zahvaljujući jedinstvenoj web aplikaciji koja je razvijena specijalno za potrebe #JMspirit kampanje i koja je prva svoje vrste u BiH, Jägermeister fanovi moći će iskazati svoju kreativnost na popularnim on-line platformama. Naime, preko aplikacije koja je postavljena na http://jmspirit.com, Facebook profila JagermeisterBIH, te @jmspirit Instagram i Twitter računa, Jägermeister fanovi će putem #JMspirit foto-albuma imati priliku da podijele zanimljive statuse, tweetove, postove i najljepše fotografije ljeta u gradu ili na odmoru van gradske vreve, razigranosti i zabave koja prati festivale koje će posjećivati ovaj mjesec, kao i trenutke sreće u duhu ljetnih odmora.


Današnje prvo #JMspirit druženje ujedno je bila izvrsna prilika za postavljanje prvih #JMspirit fotografija na Instagramu i Facebooku, postova na Twitteru, ali i za isprobavanje kreativnih receptura osvježavajućih koktela na bazi Jägermeistera, podjelu poklona za uživanje u ljetnim danima i okušavanje u Jägermeister takmičarskim web aplikacijama kao što je Last Stag Standing. Modna blogerica Ema Kovačević pobijedila je tešku konkurenciju i osvojila glavnu nagradu.
 

#JMspirit kampanja će trajati od 1. do 31. augusta i donosit će brojna lijepa iznenađenja, zanimljivosti i nagrade svima koji nas budu pratili na društvenim mrežama i sudjelovali u kreiranju lijepih uspomena na #JMspirit foto-albumu.

 

Podijelite svoj #JMspirit sa nama i očekujemo vas na društvenim mrežama.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI