I OVE SUBOTE NA ATV-U

Gledajte m:agazin i saznajte najnovije zanimljivosti iz svijeta tehnologije

Mediji 01.08.14, 15:45h

Gledajte m:agazin i saznajte najnovije zanimljivosti iz svijeta tehnologije
Šesto izdanje emisije magazin će vam u 20 minuta predstaviti mnoštvo tema o kojima ste razmišljali, ali i one koje vam nikad nisu ni pale na pamet

Emisija m:agazin u šestom izdanju donosi priču o domaćicama koje su odlučile da se bave razvojem gedžeta, odgovaramo na pitanje: Šta je to 3D printing, prestavljamo vam virtuelne asistente koji dolaze zajedno s vašim pametnim telefonom, ali i još mnogo drugih zanimljivih i inovativnih tema.


Sve navedeno, ali i mnogo više od toga pogledajte u subotu u 16:15 na programu Alternativne televizije.


Na putovanje od 20 minuta kroz svijet tehnologije i budućnosti koja tek dolazi vode vas Jelena Babić i Brankica Stojanović.
 
 
Šesto izdanje emisije m:agazin će vam u 20 minuta predstaviti mnoštvo tema o kojima ste razmišljali, one koje vam nikad nisu ni pale na pamet, ali će vam biti zanimljive, a ujedno  ćemo vas  posavjetovati i kako da se ponašate u određenim situacijama koje se odnose na upotrebu tehnologije u svakodnevici.

 
Emisija m:agazin, realizovana od strane kompanije m:tel, ima za cilj da vas zabavi, edukuje, zaintrigira i otvori vrata u neke nove, neistražene svjetove.
 

Budite sa nama i ove subote!

 

(BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI