PET GODINA NAKON NESREĆE NA SKIJANJU

Slavni glumac progovorio o najtežem trenutku u životu: Kako sam Natashu pustio da umre...

Lifestyle 31.07.14, 11:33h

Slavni glumac progovorio o najtežem trenutku u životu: Kako sam Natashu pustio da umre...
Iako se to desilo prije pet godina, glumac kaže da još uvijek ne može da vjeruje da Natashe više nema, i kad god čuje da se vrata od kuće otvaraju - on očekuje da je ugleda


Slavni glumac Liam Neeson progovorio je o jednom od najtežih trenutaka u svom životu, kada je trebalo da isključi aparat za  održavanje u životu, na koji je, poslije nesreće na skijanju, bila priključena njegova voljena supruga, Natasha Richardson (45).


Iako se to desilo prije pet godina, glumac kaže da još uvijek ne može da vjeruje da Natashe više nema, i kad god čuje da se vrata od kuće otvaraju - on očekuje da je ugleda.

 

“Ona i ja smo imali dogovor. Ako bilo ko od nas dođe u vegetativno stanje, da mu onaj drugi isključi aparat. Kad sam je vidio kako leži prikačena za sve one cjevčice i aparate, sjetio sam se našeg dogovora i pomislio ‘e, pa, dobro, ove cjevčice treba povaditi. Nje više nema’.”


Iako je nastavio da snima filmove, to mu nije olakšalo patnju. Glumac živi u Americi sa njihovo dvoje djece, Mylom (18) i Danielom (17).

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL7BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI