Novi detalji o nestaloj djevojčici

Tijana Jurić borila se sa otmičarem, svjedoci je vidjeli u Mađarskoj!

Hronika 31.07.14, 10:48h

Tijana Jurić borila se sa otmičarem, svjedoci je vidjeli u Mađarskoj!
Učenicu iz okoline Subotice Mađari su vidjeli u svojoj zemlji, pa je i njihova policija uključena u istragu


 

- Postoje indicije da je osoba koja liči na Tijanu Jurić iz Bajmoka viđena u Mađarskoj. Svjedoci su prilično sigurni u opis nestale devojčice, ali radimo dodatne provjere i zasad nećemo otkrivati više detalja - rekao je juče Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije.


Stefanović i Milorad Veljović, direktor policije, sastali su se u Bajmoku s mađarskim kolegama i posjetili su mjesto na kome je djevojčica (15) nestala u noći između 25. i 26. jula.


Stefanović kaže da je signal njenog mobilnog telefona posljednji put registrovan dva kilometra uz granični prelaz s Mađarskom, zbog čega je istraga usmjerena u tom pravcu.


- Policija od prvog trenutka traga za Tijanom. Pregledana je površina od 80 kvadratnih kilometara. U svako kukuruzište je policija ušla. U istragu je uključeno poligrafsko ispitivanje, helikopterske, kao i specijalne jedinice. Ne isključujemo nijedan scenario, čak ni otmicu. Najviše sarađujemo s kolegama iz Baje - rekao je Stefanović.

 
Djevojčica iz Subotice provodila je raspust kod babe i dede u Bajmoku, a nestala je nakon zabave na kojoj je bila sa drugarima i poslije koje je krenula ka Sportskom centru „Rata“, gdje je htjela da vrati duksericu. Dječak koji ju je čekao odmah je alarmirao ostale da se nešto dogodilo jer drugarice nema.


Mirjana Jurić, majka nestale djevojčice, vjeruje da će Tijana uskoro biti pronađena i da je njena djevojčica dobro.


- Peti dan traje potraga za mojom Tijanom. Duša me boli kada samo pomislim s kakvim bi osobama mogla sada da se nalazi, šta preživljava, jer s kim god da je, taj sigurno ne može biti dobar čovjek. Znam da je moje dijete živo i da će mi se vratiti. Poslije svega, sve rane ćemo zajedno zaliječiti ljubavlju. Samo tako mogu da preživim ove teške dane, drugačije neću ni da mislim - kaže majka.

 

Svi tragovi do sada ukazuju da je Tijana oteta i da se borila sa otmičarem, što potvrđuje i jedna bijela tena i odvaljeni nokat, koji su pronađeni na mjestu otmice.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI