Umalo tuča na ATP turniru u Washingtonu

Nemoćni Francuz vrijeđao Karlovića: 'Puši ga, ovo nije tenis!', Hrvat mu nije ostao dužan...

Sport 30.07.14, 18:48h

Nemoćni Francuz vrijeđao Karlovića: 'Puši ga, ovo nije tenis!', Hrvat mu nije ostao dužan...
Ivo Karlović izbombardirao je servisima i forhendima Francuza Benoita Pairea i izborio treće kolo ATP turnira u Washingtonu.

 

 

 

Ono što ovaj meč izdvaja od ostalih je neprijateljski odnos Pairea prema Karloviću. Nemoćan dok se Karlović poigravao s njim, Paire je, tvrde gledatelji, na francuskom jeziku vrijeđao Hrvata: "Ovo nije tenis", "Nikad ne bi trebao izgubiti od ovakvog tenisača", "Puši ga"...

 

Loše po Pairea je to što Karlović razumije francuski, pa je Hrvat pobjedu proslavio burno, svojim tradicionalnim plesom pokazujući da je Francuza isprašio. Na mreži su razmijenili nekoliko riječi, a potom je Ivo nastavio dobacivati Paireu. Napetosti je bilo i dok su izlazili s terena, a svjedoci tvrde da je umalo došlo do razmjene udaraca. Paire je stao na fotografiranje s fanovima, a uznemireni Ivo nije prestao tražiti objašnjenje takvog ponašanja na terenu.

 

Na kraju ipak nije došlo do tučnjave, no da atmosfera među tenisačima nije bila bajna potvrdio je Karlovićev trener Petar Popović.

 

"Istina je da se Paire nije ponašao korektno, ali on je dobar dečko. Nažalost, na terenu poludi i transformira se. Sve je to sada prošlost", rekao je Popović za Index.

 

Karlovića, koji u 2014. igra fenomenalno, u trećem kolu očekuje bolji iz okršaja Amerikanaca Isnera i Johnsona.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI