Traje do 14. augusta

Počela rezervacija ulaznica za Sarajevo Film Festival putem SMS-a

Kultura 30.07.14, 13:48h

Počela rezervacija ulaznica za Sarajevo Film Festival putem SMS-a
Kao i prethodnih godina, HT Eronet svojim korisnicima omogućava ovu uslugu da bi na vrijeme rezervirali ulaznice za svih 247 projekcija filmova koliko će ih ove godine biti prikazano tokom devet festivalskih dana


Još 16 dana preostalo je do početka 20. Sarajevo film festivala (SFF) koji će ove godine biti održan od 15. do 23. augusta, a danas od 13 sati korisnicima HT Eroneta omogućena je rezervacija ulaznica za projekcije svih filmova putem SMS-a i trajat će do 14. augusta.
 

Kao i prethodnih godina, HT Eronet svojim korisnicima omogućava ovu uslugu da bi na vrijeme rezervirali ulaznice za svih 247 projekcija filmova koliko će ih ove godine biti prikazano tokom devet festivalskih dana.
 

Kako je danas na pres-konferenciji u Sarajevu kazao rukovoditelj Odjela za korporativne komunikacije Vanja Gavran, karte će se moći rezervirati do 14. augusta do 18 sati.
 

Ulaznice rezerviraju slanjem SMS poruke na broj 063 888 05. SMS poruka treba sadržavati kod projekcije i broj ulaznica, a na službenoj web stranici SFF-a (www.sff.ba) se nalazi popis filmova s pripadajućim kodovima.


- Jednom SMS porukom se mogu rezervirati najviše dvije ulaznice za projekcije koje će se prikazivati na dane otvaranja i zatvaranja Festivala, a najviše četiri ulaznice za sve ostale projekcije. Ulaznice koje su rezervirane ovim putem, mogu se preuzeti najkasnije jedan dan prije projekcije do 12 sati u Glavnom Box Officeu. Početak preuzimanja ulaznica je 1. augusta u 11 sati kada se zvanično i otvara Box Office - kazao je Gavran.
 

Najavio je i da će ove godine, kao proslava desetogodišnjice saradnje SFF-a i HT Eroneta za sve one koji naprave SMS rezervaciju biti organizirana i nagradna igra kada će imati mogućnost osvojiti poklon paket HT Eroneta.
 

- Svakog dana ćemo izvući po jednog sretnog dobitnika koji je rezervirao ulaznicu za projekcije koje se prikazuju toga dana - istaknuo je Gavran.
 

Ove će godine HT Eronet, kao generalni sponzor, biti domaćin filma "Pasija ljubav", koji će biti prikazan pred festivalskom publikom u Ljetnom kinu HT Eronet.
 

(Fena/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI