MLADIĆ U AUTOBUSU UDARIO MAJKU S DVOJE DJECE

Putnik nasilnik: Nisam dozvolila da spusti naslon, pa mi je slomio nos!

Hronika 30.07.14, 11:12h

Putnik nasilnik: Nisam dozvolila da spusti naslon, pa mi je slomio nos!
Violetu S. pri povratku s ljetovanja iz Grčke jedan putnik udario glavom kad mu je rekla da ne može da pomjeri sedište jer njenoj sestri otiču noge

 


Umjesto da sabira utiske s ljetovanja, Violeta S. (41) posjećuje specijaliste ORL zbog batina koje je dobila od saputnika prilikom povratka iz Grčke, gdje je putovala preko agencije „Oktopod travel“. Ona je tom prilikom zadobila prelom nosa, probijenu bubnu opnu, kontuziju glave i vrata, otoke i modrice, a razlog za prebijanje uz psovke bio je, vjerovali ili ne, to što je odbila da spusti naslon sjedišta u autobusu, piše Kurir.

 


Počelo prepirkom


- U nedjelju uveče sam sa sestrom Draganom, njenim sinom i svoje dvije ćerke od devet i 13 godina iz ljetovališta Nei Pori krenula sa desetodnevnog odmora nazad kod oca u Veliku Planu. Sjedili smo u posljednja dva reda, a na sjedištima ispred sestrinog smješteni su bili mladić i djevojka. On je krenuo da spušta djevojčin naslon kako bi mogla da se ispruži, što nije bilo moguće jer je Dragana punija i ima problema sa oticanjem nogu - priča Violeta i dodaje da je krenula prepirka, a zatim je tridesetogodišnji dečko na silu uspio da spusti naslon.

violeta-s


Kako kaže, ona je počela da mu objašnjava da ne može tako i da se ne prepiru pred djecom, ali je uslijedio odgovor: „Je..u ti ćerku, oca, majku...“.


- Djeca su vrištala. Ja sam mu uzvratila istom mjerom, a onda je odjednom samo ustao i, dok sam se okrenula da umirim kćerke, on me je glavom udario u nos - priča potresena žena, uz zebnju i strah, dok se sjeća krvi, uvreda i svega što je pretrpjela. Kako kaže, djeca su vrištala, nisu mogla da se smire.


Vodič nije reagovala


Prema njenim riječima, incident se dogodio oko pola deset uveče, dok su prolazili kroz Makedoniju.


- Najgore od svega je to što vodič nije htela da se na licu mjesta uradi uviđaj, nego su me ubjeđivali da je bolje da uđemo u Srbiju. Mogla sam da imam potres mozga ili neki teži prelom, ali njih to nije zanimalo. Nisu mi ni prvu pomoć pružili. Samo su htjeli da što prije nastave putovanje - navodi ona, dodajući da su na granici Hitna pomoć i policija izvršili uviđaj i pregled.


Violeta S. će zbog propusta tužiti turističku agenciju „Oktopod“, vozača autobusa koji je odbio da stane u Makedoniji i bahatog napadača, koji je izmislio da je ona prva napala njegovu djevojku.

 

Agencija „Oktopod“
NAČULI SMO NEŠTO!


Turistički vodič agencije „Oktopod travel“ nije bio raspoložen da govori o ovome, već nas je uputio na vlasnika ove agencije. Međutim, tamo su nam rekli da on trenutno nije tu, navodi Kurir.


- Načuli smo da se tako nešto desilo. Razmatramo šta možemo da uradimo jer moramo to da riješimo kad budu saslušane sve strane - rekao je asistent direktora Marko Šišević i dodao da je u ovakvim situacijama bolje kad uviđaj sprovodi domaća policija, po krivičnom zakoniku Srbije.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI