Korupcija, prevare, lažiranje poreznih prijava...

Opet uhapšeni roditelji Tonyja Cetinskog

Hronika 30.07.14, 08:32h

Opet uhapšeni roditelji Tonyja Cetinskog
Supružnici Cetinski ponovno su na udaru istražitelja zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Porezne uprave pokušali lažirati porezne prijave

 

Nekad poznati pjevač Mirko Cetinski i njegova supruga Vinka, bivša zamjenica ministra turizma Hrvatske, danas su opet uhapšeni i sutra bi trebali biti predani pritvorskom nadzorniku u Rijeci, a s njima su uhapšena i dvojica riječkih poreznika koja su im, navodno, pomagala, prenosi Hrvatska radiotelevizija pozivajući se na pisanje medija.

 

Supružnici Cetinski ponovno su na udaru istražitelja zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Porezne uprave pokušali lažirati porezne prijave.

 

Budući da je riječ o korupciji državnih službenika, slučaj je u nadležnosti Uskoka, pa će svih četvero osumnjičenih biti ispitano u riječkom odjelu Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

 

Protiv Mirka i Vinke Cetinski već su podignute dvije optužnice zbog sumnji da su poduzetnika Danka Končara prijevarom oštetili za oko 150 miliona kuna.

 

(Fena)

 

 

BLIN
KOMENTARI