STVAR NIJE ZAVRŠENA

Severina i Milan u novoj borbi za dijete!

Zabava 29.07.14, 21:25h

Severina i Milan u novoj borbi za dijete!
Severina Vučković želi da vrati sudski postupak u vezi sa starateljstvom i alimentacijom za sina Aleksandra na početak. Pjevačica je uložila žalbu sudu u Zagrebu, koji je u martu donio odluku da Milan Popović viđa sina svakog drugog vikenda i da mjesečno za njegovo izdržavanje plaća 2.000 eura. Seve je preko svog advokata priložila dokaze koji mogu da utiču na odluku suda da se proces vrati na početak

- Severina je sakupila dokaze kojima želi da pokaže Milan uz pomoć saradnika stvarao negativnu sliku o njoj kao majci u javnosti te da je samim tim pomoću medija vršio pritisak na sudstvo. U međuvremenu, svom advokatu je predala dokumenta koja navodno potvrđuju da je njen bivši partner činio sve da ukalja njeno ime i samim tim se nada da će sud učiniti sve da njena žalba bude usvojena. Za mjesec dana će se sve znati - govori izvor blizak Severini i dodaje da se žalila i centru za socijalni rad.

 

- Ona je i njima priložila dokumenta u kojima tvrdi da je Popović preko saradnika htio da je javnost doživi kao lošu majku i kako joj je bilo važno samo da mu izvuče novac, dok je interes djeteta stavlila u drugi plan. Nju je to najviše zaboljelo i zato je riješila da se bori do posljednjeg dana, samo kako bi dokazala da je Popović „igrao prljavu igru“- kaže izvor „Alo!“.

 Popović  nije bio preterano raspoložen da daje izjave.
-

Ne želim da dajem izjave u vezi sa sudskim procesom koji se tiče mog djeteta - rekaoje Milan, dok Seve nije bila dostupna za komentar.

Podsjećanja radi, krajem marta, sud u Zagrebu dodijelio je starateljstvo Severini, dok je Milanu omogućio viđanje djeteta jednom u dvije nedjelje van granica hrvatske i alimentaciju od 2.000 eura. Popovića su mediji slikali nekoliko puta sa sinom Aleksandrom, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj, dok Severina skoro svakodnevno na društvene mreže kači fotografije sa malim Aleksandrom.

 

Severina iskulirala Milanovu saradnicu

Bliska saradnica Milana Popovića je pre mjesec dana preko Severininog menadžera Tomice Petrovića pokušala da stupi u kontakt sa Severinom kako bi je angažovala da pjeva na događaju koji je ona organizovala. Nudila joj je dobre uslove samo da pristane da pjeva, međutim, najveća regionalna zvijezda ljubazno se zahvalila na pozivu ne želeći da prihvati bilo šta što ima veze sa Popovićevim ljudima.

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI