FOTO/ NA KOGA VAM LIČI POPULARNA PJEVAČICA

Jennifer Lopez za rođendan 'smazala' Cecu Ražnatović

Zabava 29.07.14, 14:32h

Jennifer Lopez za rođendan 'smazala' Cecu Ražnatović
Torta dugačka pet metara kojom je J. Lo poslužila zvanice na svojoj zabavi predstavljala je pjevačicu u svima poznatoj Versace haljini iz 2000. godine koju je nosila na dodjeli Grammy nagrada... Međutim, torta je izmakla kontroli

 

Jennifer Lopez nedavno je za svoj rođendan naručila tortu sa svojim likom koju je poslužila gostima. Međutim, dobila je nešto čemu se sigurno nije nadala - tortu koja je neodoljivo podsjećala na srpsku folk pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, piše Kurir.

 
Torta dugačka pet metara kojom je J. Lo  poslužila zvanice na svojoj zabavi predstavljala je pjevačicu u svima poznatoj Versace haljini iz 2000. godine koju je nosila na dodjeli Grammy nagrada.

 

jennifer-lopez-torta


Međutim, na torti J.Lo neodoljivo podsjeća na Cecu iz spota za pesmu "Nije monotonija", u kojem se mazi sa tigrom, iako je svetska pop diva u zagraljaju kralja mačaka - lava.

 

ceca-i-tigar


Za rođendansku tortu od kokosa, limuna i čokolade poslastičarki Samanti Brooks bila su potrebna dva dana. Prije nego što je krenula s izradom, imala je šest prijedloga, a zajedno u dogovoru sa slavljenicom došla je na ideju i o uključivanju lava u cijeli vizuelni efekat.


No, čokoladna Jennifer ne liči baš na ovu od krvi i mesa.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

BLIN
KOMENTARI