BAŠKARENJE NA POSJEDU TODORIĆA

Željko Joksimović sa suprugom i sinom uživa u luksuzu najvećeg hrvatskog tajkuna

Lifestyle 29.07.14, 14:05h

Željko Joksimović sa suprugom i sinom uživa u luksuzu najvećeg hrvatskog tajkuna
Par je već nekoliko godina u prijateljskim odnosima sa najbogatijim čovjekom u Hrvatskoj, koji im je za potrebe raskošnog odmra ustupio svoj luksuzni posjed

 


Supružnici Jovana i Željko Joksimović nedavno su pobjegli od gradske gužve i poslovnih obaveza i sa sinom Kostom otputovali u goste kod hrvatskog tajkuna Ivice Todorića.

 

Joksimovići su već nekoliko godina prijatelji sa najbogatijim čovjekom u Hrvatskoj, koji im je ustupio svoj posjed kako bi se nekoliko dana odmorili i uživali sa svojim sinom.


- Jovana i Željko su nedavno otputovali u Hrvatsku sa sinom Kostom kako bi se odmorili od svih poslovnih obaveza i napunili baterije za nove poduhvate. Kako su godinama prijatelji sa Ivicom Todorićem, on ih je ugostio na njegovom domu u Hrvatskoj, gde su se oni odlično proveli. Njih dvoje su nekoliko dana uživali na tom posjedu, gdje su se sunčali, kupali, ali i igrali se sa malim Kostom, izjavio je izvor blizak bračnom paru i dodao da su se Joksimovići odlično proveli na odmoru.


- Ivica se potrudio da maksimalno uživaju u luksuzu i činio je sve da se osjećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su mu neizmjerno zahvalni na svemu što je učinio za njih i nose prelijepe uspomene sa ovog ljetovanja. Iako je Kosta još uvek mali, Jovana i Željko su ga vodili na plaže, gdje su provodili zajedničke trenutke, dodaje izvor Kurira.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI