VIDEO/ Nesretna situacija?

Evo šta je zvijezda Njemačke izjavila nakon skandala

Sport 28.07.14, 16:55h

Evo šta je zvijezda Njemačke izjavila nakon skandala
Schweinsteiger je spomenutu pjesmu u kojoj naziva Borussijine pristaše "kurvinim sinovima" otpjevao u jednom baru u Njemačkoj još ranije, a reagirao je odmah s godišnjeg odmora čim je snimka osvanula na internetu


Bastian Schweinsteiger, vezni igrač minhenskog Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije, javno se ispričao Borussiji Dortmund nakon što je na internetu osvanuo video-uradak u kojem pjeva pjesmu uvredljivu po žuto-crne...

 

Schweinsteiger je spomenutu pjesmu u kojoj naziva Borussijine pristaše "kurvinim sinovima" otpjevao u jednom baru u Njemačkoj još ranije, a reagirao je odmah s godišnjeg odmora čim je snimka osvanula na internetu.

 

'Želio bih se izvinitti za ovo. Naravno da ne želim ništa uljepšavati. Bila je to dobro poznata navijačka pjesma iako nisam nikoga mislio uvrijediti psovkama. Slažem se dobro sa svim igračima Borussije Dortmund, posebice Kevinom Großkreutzom. Bila je to nesretna situacija', poručio je Schweinsteiger putem Facebooka.

 

'To nije bilo cool, ali razumijem njegovo obrazloženje i nikad neću zaboraviti sve dobre stvari koje je napravio za mene', odgovorio je Großkreutz, također putem Facebooka.

 

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI