FOTO&VIDEO/ Prepješačila 850 kilometara

Misteriozna žena u crnom o kojoj bruji cijela Amerika

Hronika 27.07.14, 15:28h

Misteriozna žena u crnom o kojoj bruji cijela Amerika
Misteriozna žena prohodala je, nagađa se, 850 kilometara, a gdje god se pojavi upada u oči.

 

Misteriozna žena u crnom, koja sama pješači uzduž i poprijeko SAD-a, zaokupila je pažnju tamošnje javnosti.
 

Odjevena je u crno od glave do pete, u odjeću koja podsjeća na tradicionalnu islamsku, vuče crna kolica, povučena je i propješačila je već pola SAD-a, piše Daily Mail. Vjeruje se da je prehodala nevjerovatnih 850 kilometara od Ohioa do Georgije.

 

Niko pojma nema zašto hoda, ali šire se nagađanja da iza svega stoji religija.
 

'Niko ne zna njenu priču. Ona ni sa kim ne želi razgovarati', kaže Alexandria Schubert, koja je tajnovitu ženu vidjela u Tennesseeju.
 

misteriozna-zena-u-crnom2

 

Policija u toj saveznoj državi bila je zatrpana pozivima građana pa su tajnovitu ženu pozvali na razgovor. Rekla im je da se zove Elizabeth Poles, da ima 56 godina te da je iz Mottsa u Alabami.
 

Kazala je kako je krenula u 'biblijsku misiju', no kasnije je policiji rekla kako je zapravo članica religijskog pokreta Islamska nacija. Povrh svega, izjavila je i da je zaposlena u Pentagonu, u što policajci nisu povjerovali.

 

ena-u-crnom-pjesaci-amerikom

Na YouTubeu se pojavila snimka na kojoj se na parkiralištu trgovačkog centra prepire s jednim muškarcem oko vjere. Misterij je poprimio tolike razmjere da je pokrenuta posebna stranica na Facebooku na kojoj građani objavljuju fotografije i lokacije na kojoj su vidjeli ženu u crnom, koja i dalje hoda Amerikom.

 

misteriozna-zena

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI