PRIPREMITE SE ZA RAZOČARENJE

Voliš visoke muškarce? Imamo loše vijesti za tebe

ŽENA iN 26.07.14, 19:38h

Voliš visoke muškarce? Imamo loše vijesti za tebe
'Poznato je da s visinom kod muškarca dolazi i određeno samopouzdanje, koje je puno rijeđe kod nižih muškaraca', trdi Mike Taylof

Zgodan, visok i crn... svaka je žena barem u jednoj fazi života poželjela upravo takvog frajera, a ako si ti još uvijek u toj fazi, imamo loše vijesti.

 

Stranica za sklapanje izvanbračnih veza provela je istraživanje o prevari, a rezultati su pomalo smiješni i pomalo zabrinjavajući.
 

Naime, istraživanje pokazuje kako su viši muškarci dvostruko skloniji prevari od onih ne tako visokih. Čak su uspjeli doći do brojke - muškarci iznad 177.8 cm će češće varati od onih koji su visoki toliko ili su niži.
 

Iako se istraživanje čini poprilično smiješnim, predstavnik stranice Mike Taylor ima dobar argument:
 

“Poznato je da s visinom kod muškarca dolazi i određeno samopouzdanje, koje je puno rjeđe kod nižih muškaraca. Visoki će muškarac lakše prići ženi zbog toga što je visok, a ni žene nisu sasvim ravnodušne na visinu.”
 

Bilo istraživanje u pravu ili ne, u svakom slučaju daje zanimljivu perspektivu... Ako si do sada uvijek imala problema sa visokim tipovima, možda je vrijeme da daš šansu onom jednom koji nije baš toliko visok.
 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI