TEŠKA NEZGODA

Evo šta se tačno dogodilo Lepoj Breni u Hrvatskoj

Hronika 26.07.14, 09:04h

Evo šta se tačno dogodilo Lepoj Breni u Hrvatskoj
- Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se povredila - stoji u saopštenju, koje se nalazi na Fejsbuk stranici popularne pevačice

Lepa Brena doživjela je jučer nezgodu tokom boravka u Hrvatskoj, gdje je polomila ruku. Pjevačica je odmah primljena u bolnicu, gde je hospitalizovana. Na Facebook stranici folk zvijezde pojavilo se saopštenje u kome stoji šta se zaista desilo Lepoj Breni u Hrvatskoj.

 

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

 

“Nakon nezgode i pada koji se dogodio u Novom Vinodolskom, Lepa Brena biće zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

 

Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se povrijedila.

 

Brzom intervencijom hrvatskih ljekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

 

Međutim, kako je Lepa Brena ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim ljekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mjere.

 

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike.

 

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvijezde.

 

Porodica Živojinović koristi priliku i da se zahvali medijima na objektivnom izvještavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do poptunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgoviriti na novinarska pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja. Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću biće odloženi.

 

lepa-brena-polomljene-ruke

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI