FOTO/ Humanitarac pomogao Narodnoj kuhinji

Tetka Zilha zahvalila Džeki: Kakvu si nam nafaku donio svojom donacijom, nisi ni svjestan...

Hronika 25.07.14, 21:40h

 Tetka Zilha zahvalila Džeki: Kakvu si nam nafaku donio svojom donacijom, nisi ni svjestan...
Poznato je da Edin Džeko ne voli javno govoriti o svojim humanitarnim akcijama, ali ovaj put sama upravnica kuhinje „Stari Grad“ Zilha Šeta poznatija kao tetka Zilha ga je otkrila


Edin Džeko nogometni reprezentativac BiH i napadač Manchester Citya, novčani iznos od 10.000 KM koji je dobio za Šestoprilsku nagradu prošle godine u jednakim iznosima od po 5.000 KM dao je za Narodnu kuhinju „Stari Grad“ i Zavodu za specijalno obrazovanje i odgoj djece „Mjedenica“, piše bh. novinska agencija Patria.

 

Poznato je da Edin Džeko ne voli javno govoriti o svojim humanitarnim akcijama, ali ovaj put sama upravnica kuhinje „Stari Grad“ Zilha Šeta poznatija kao tetka Zilha ga je otkrila. Naime, prije dva dana boraveći u jednom sarajevskom kafiću za Džekin sto prišla je tetka Zilha i vrlo glasno zahvalila Džeki za donaciju.

 

- Ti si nama pomogao da preživimo, a kakvu si nam nafaku donio svojom donacijom, nisi ni svjestan. Ove godine hvala bogu pa i ne treba nam, imamo i viška – kazala je tetka Zilha Edinu Džeki.

 

A nakon toga uslijedilo je slikanje za uspomenu, a slika je objavljena i na zvaničnoj Facebook stranici našeg Dijamanta.

 

(Nap.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI