Marihuana, hašiš, halucinogene gljive...

Na granici između Hrvatske i BiH policija u dva dana 13 puta našla drogu

Hronika 25.07.14, 21:01h

Na granici između Hrvatske i BiH policija u dva dana 13 puta našla drogu
Svi su prekršitelji kažnjeni prema odredbama Zakona o suzbijanju zloporabe opojnih droga, a 42-godišnji državljanin BiH kazneno je prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu

 

Tokom protekla dva dana na  nekoliko graničnih prijelaza u Dubrovačko-neretvanskoj županiji između Hrvatske i Bosne i Hercegovine metkovska i stonska granična policija  ronašla je 13 puta drogu - marihuanu, hašiš, halucinogene gljive te više komada nedopuštenih tableta.

 

Kod 12 stranih i dva hrvatska državljana opojna su sredstva pronađena na ulaznoj i izlaznoj graničnoj kontroli. Svi su prekršitelji kažnjeni prema odredbama Zakona o suzbijanju zloporabe opojnih droga, a 42-godišnji državljanin BiH kazneno je prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu.

 

Naime, pri ulazu na metkovskome graničnom prijelazu policija je u suradnji s carinicima kod njega pronašla i oduzela mu 131 ampulu testosterona, koji je na listi tvari zabranjenih u sportu, saopćila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

 

(Fena/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI