Navijači Evertona s oduševljenjem reagovali na dolazak Zmaja

Moguće da je Bešić bio u Sopranosima... On je nova ljubav mog života!

Sport 25.07.14, 21:42h

Moguće da je Bešić bio u Sopranosima... On je nova ljubav mog života!
"Moguće da je Bešić bio u Sopranosima", napisao je jedan od navijača na društvenoj mreži Twitter


 
Dolazak Muhameda Bešića u redove Evertona dio navijača ovog engleskog kluba je dočekao s oduševljenjem, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Mladi vezni igrač bh. reprezentacije, koji je pažnju svjetske fudbalske javnosti na sebe skrenuo sjajnim igrama na Mundijalu u Brazilu, izvjesno vrijeme se dovodio u vezu s nekoliko engleskih klubova. Klub iz Liverpoola je jučer objavio da je postignut dogovor s Ferencvarošem o transferu Bosanca u Englesku.

 

Ova vijest, objavljena i na zvaničnoj stranici kluba, izazvala je  brojne reakcije navijača na društvenim mrežama. „Ulje na vatru“ dolila je fotografija Bešića u dresu Evertona.

 

Navijače je posebno zaintrigirala tetovaža "boksera" na njegovoj lijevoj ruci, koja uz ozbiljan izgled i frizuru Bešiću daje izgled "žestokog momka". Kako su Englezi poznati po tzv. „čvrstom fudbalu“, navijačima su omiljeni igrači koji se ne štede na terenu, a Bešić je upravo takav.

 

"Moguće da je Bešić bio u Sopranosima (popularna TV-serija op.a.)", napisao je jedan od navijača na društvenoj mreži Twitter.

 

Bešić nije prošao nezapaženo ni kod ženskog dijela fanova Evertona.

 

"Mislim da je Bešić nova ljubav mog života", napisala je oduševljena navijačica.

 

Bešić je jučer otputovao na pripreme s ekipom u Bankok, ali neće igrati pripremne utakmice. Trener Evertona Robert Martinez je kazao kako će raditi na njegovoj fizičkoj spremi.

 

(AA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI