FOTO/ Folk pjevačica u gipsu

Lepa Brena u bolničkoj postelji: Na ljetovanju u Hrvatskoj slomila obje ruke

Hronika 25.07.14, 17:07h

Lepa Brena u bolničkoj postelji: Na ljetovanju u Hrvatskoj slomila obje ruke
Lepa Brena slomila je obje ruke prilikom pada u Novom Vinodolskom, potvrdio je za tportal njezin PR Vedran Strukar

 

Najpoznatija folk pjevačica s ovih prostora Lepa Brena povrijeđena je jutros u Hrvatskoj. Iako su hrvatski mediji objavili da je imala tešku saobraćajnu nesreću na putu ka Makarskoj, izgleda da je povreda sasvim drugačije prirode.

 

Kako "Blic" saznaje iz njene PR službe, Brena je pala jutros na doručku i tom prilikom je slomila ruke i trenutno se nalazi u bolnici.

 

Folk zvijezda bit će zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

 

Ona je polomila desni, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

 

Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvijezda ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim ljekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mjere.

 

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike.

 

Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog ljeta. Pjevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću.

 

Hrvatski mediji ranije danas javili su da je pjevačica u saobraćajnoj nesreći polomila obje ruke i da se nalazi u kritičnoj situaciji.

 

Na fejsbuk stranici Viktora Ernesta Živojinovića objavljena je fotografija Lepe Brene u bolnici, sa obje ruke u zavoju, sa porukom "Pozdrav svima, sve je ok".

 

lepa-brena-polomljene-ruke

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI