DJECA IM POGINULA U OBORENOM MALEZIJSKOM AVIONU

Potresna ispovijest porodice: 'Naša bol je jaka i nemilosrdna, živimo u paklu iza pakla'

Hronika 24.07.14, 16:50h

Potresna ispovijest porodice: 'Naša bol je jaka i nemilosrdna, živimo u paklu iza pakla'
Australski roditelji koji su u rušenju malezijskog aviona u Ukrajini izgubili troje djece i djeda objavili su izjavu u kojem opisuju svoju bol

Izjava koju je objavilo autralsko ministarstvo vanjskih poslova, a koju su napisali Anthony Maslin i Marite Norris, roditelji troje poginule djece koja su s djedom letjela na srušenom letu MH 17, pokazuje svu bol obitelji stradalih.
 

"Naša bol je jaka i nemilosrdna. Živimo u paklu iza pakla. Naše bebe nisu tu s nama, trebamo živjeti s tim užasnim događajem, svakoga dana i svakog trenutka do kraja naših života. Nitko ne zaslužuje to što mi proživljavamo. Čak ni ljudi koji su s neba srušili čitavu našu obitelj. Na svijetu nema takve mržnje koja bi bila toliko jaka kao ljubav koju osjećamo prema našoj djeci, za Moa, za Evie, za Otisa", stoji u pismu očajnih roditelja.
 

Danas je u Melbournu održana misa koja je objedinila nekoliko religija, gdje su obitelji i prijatelji poginulih jedni drugima pokušali pružiti barem malo utjehe u najstrašnijim trenucima njihovih života.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
 

BLIN
KOMENTARI