LJUTA S RAZLOGOM

Cameron Diaz naprasno prekinula intervju: Iznervirala je pitanja o Drew Barrymore

Showbizz 23.07.14, 19:05h

Cameron Diaz naprasno prekinula intervju: Iznervirala je pitanja o Drew Barrymore
Na australskoj radiostanici KIIS Cameron Diaz i Jason Segal promovirali su zajednički film, a intervju je tekao u sasvim mirnom i zabavnom tonu, sve dok voditeljica Jackie O nije spomenula da je Cameronina i Jasonova kći iz filma, Giselle Eisenberg, podsjeća na lik koji je Drew glumila u filmu 'E.T. the Extra-Terrestrial'

Glumci Cameron Diaz i Jason Segal gostovali su u radijskoj emisiji Kyle & Jackie O na radiju KIIS 106.5 povodom novog filma 'Sex Tape', no intervju je završio prije vremena, jer je Cameron bila vrlo iznervirana pitanjima voditelja o prijateljici Drew Barrymore.


Na australskoj radiostanici KIIS Cameron Diaz i Jason Segal promovirali su zajednički film, a intervju je tekao u sasvim mirnom i zabavnom tonu, sve dok voditeljica Jackie O nije spomenula da je Cameronina i Jasonova kći iz filma, Giselle Eisenberg, podsjeća na lik koji je Drew glumila u filmu 'E.T. the Extra-Terrestrial'.

 

'Pa, da, u pravu ste. I ja primjećujem sličnost. Ona je bistra i živahna kao i Drew', rekla je Cameron koju je zatim izludio voditelj Kyle koji je emisiju dalje vodio na način da je pomalo blatio Drew podsjećajući svoje goste kako se ona još u tinejdžerskim godinama počela boriti s ovisnošću.

 

'Nadajmo se da će ona preskočiti godine ovisnosti. To je bilo zanimljivo za gledati, ali sigurno nije bilo toliko super biti u svemu tome', rekao je Kyle nakon čega je Cameron odbrusila: 'Što te ne ubije, to te ojača!' i dodala kako on sigurno nikada nije imao sličnih problema kada tako olako govori o tome te da ona i Jason više nemaju vremena za intervju.

 

Voditelj se dodatno osramotio kada je pokušao spasiti stvar izjavom kako je dobar s novim dečkom Cameron Diaz vjerujući da će mu to pomoći. Voditeljica emisije odmah je reagirala putem etera rekavši kako je njen kolega sve upropastio svojim neumjesnim komentarima o glumičinoj najboljoj prijateljici te spominjanjem njenog novog partnera.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI