FOTO/ Kraj velike romanse

Je li moguće? Internet bruji o razvodu Beyonce i Jay-Z-ja!

Showbizz 23.07.14, 17:15h

Je li moguće? Internet bruji o razvodu Beyonce i Jay-Z-ja!
I na naslovnicama InToucha i Life & Stylea nalazi se upravo razvod ovog slavnog para

Najmoćniji par muzičke industrije godinama se već bori s raznim (suludim) tračevima.

 

Od priča da su iluminatski poslušnici, do priča o Beyonceinoj lažnoj trudnoći i tome da je njihov brak samo dobra poslovna suradnja, internetu nije nedostajalo ideja.

 

A posljednja glasina zadnjih je dana dobila novu dimenziju. Naime, stvari su se prvo uzburkale nakon Jayeve svađe s Beyonceinom sestrom Solange u liftu prije dva mjeseca i otad se ne smiruju. Nakon toga krenula su šuškanja da će Bey i Jay samo još odraditi najavljenu zajedničku turneju (koja je trenutno u toku), a pod povećalo je nakon jednog od nastupa stavljena i Beyonceina izvedba pjesme "Resentment", koja govori upravo o prevari. Umjesto originalnog stiha "uz tebe sam šest godina", Bey je otpjevala "uz tebe sam 12 godina", što je bilo dovoljno da se tabloidi raspišu da je time "samo potvrdila glasine o Jay Z-jevim varanjima".

 

A ove je subote New York Post objavio novu priču da su Carteri na rubu prekida. Oni pišu da je par posjećivao bračnog savjetnika, ali da su sad napokon odlučili okončati svoj odnos nakon što završi turneja "On The Run". "Pokušavaju otkriti način kako da se razdvoje bez službene rastave. Ovo je velika turneja, a većinu su novca dobili unaprijed. U jednom trenutku činilo se da će se sve preokrenuti i čak su pričali o drugom djetetu. Ali nakon nekog vremena Jay je opet radio što jay radi, a Bey ono što Bey radi. Napravili su klasičnu grešku misleći da će dijete možda popraviti sve, ali to se nije dogodilo", kazao je njihov izvor.

 

S druge strane, Blind Gossip, koji je tačno predvidio razvod Toma Cruisea i Katie Holmes piše sljedeće: "Već je odavno poznato da je njihov brak poslovni dogovor, a rekli smo vam i da će se to raspasti kad projekt dođe do kraja. E pa uskoro je gotov! Već sad dijele sve (nekretnine, novac, skrbništvo), ali nastavit će se pojavljivati zajedno sve do službene objave. Razdvojili su se ove godine, a razvod će doći za otprilike šest mjeseci. Bit će vrlo čist i brz".

 

I na naslovnicama InToucha i Life & Stylea nalazi se upravo razvod ovog slavnog para.

 

Uprkos tome, njihove fotke pričaju drukčiju priču. Beyonce je jučer na Instagramu objavila fotku sebe i Jaya s Blue Ivy, a sretne su fotke s posljednjeg koncerta objavljene i na njenoj stranici.

 

jay-z

 

Kako god bilo, u nekom ćemo trenutku saznati što se događa. Ako američki mediji ubrzo ne odustanu od ovako žestokog insistiranja na njihovom razvodu, možda i Beyonce i Jay-Z naprave iznimku pa se sami oglase o slučaju.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI