ANĐEO S RENESANSNIH SLIKA

Neodoljiva menadžerica: Ova Zagrepčanka je i zvanično najseksi Hrvatica!

DEPO PLUS 23.07.14, 13:22h

Neodoljiva menadžerica: Ova Zagrepčanka je i zvanično najseksi Hrvatica!
U tradicionalnom Globusovom izboru titulu najljepše i najseksepilnije Hrvatice 2014. godine osvojila je dvadesettrogodišnja Zagrepčanka: neodoljiva, senzualna, snažne osobnosti i savršenog lika kao anđeo s renesansnih slika...

 

 

Ova menadžerica u kulturi ujedinjuje ljepotu i odlučnost: savršen spoj za njezinu profesiju... A ime joj je Petra Frković.


Gracilna, odlučna, ali skromna, najseksepilnija Hrvatica 2014. dvadesettrogodišnja je Zagrepčanka savršene linije za koju se ne mora boriti teškim odricanjem, ručkom od “lista salate i zelenog čaja”, nego si, naprotiv, s vremena na vrijeme priušti odlazak u McDonalds, piše Globus.hr.


Već pet godina radi kao model, snimila je pregršt editoriala, spotova i reklama, a ove godine završava studij menadžmenta u kulturi. No, hoće li “raditi u struci” – ne zna niti može znati: vjeruje da se ne treba opterećivati onim na što ne možemo utjecati.


Njena je jedina želja, kaže, da bude sretna i zadovoljna, ma što radila. Dosad nije bila na izborima ljepote, a činjenicu da ju je Globus uvrstio među 12 najseksi Hrvatica doživljava kao prestiž. O tituli pobjednice nije razmišljala.

 

petra-frkovic


Novi broj magazina Globus donosi sve o kandidatkinjama za izbor najseksi Hrvatice 2014. godine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI