Ne prestaje se pričati o ovom intervjuu

Kanye priznao zašto je oženio Kim

Showbizz 21.07.14, 20:45h

Kanye priznao zašto je oženio Kim
Kim je žena koja me napaljuje. Obožavam je. S njom želim biti sve vrijeme. Želiš mi reći da je ta žena s nevjerovatnim tijelom i s tim licem stilska ikona, ujedno je i ljubazna, sama zarađuje i želi obitelj? To je nevjerovatno i tako rijetko se viđa, kaže Kanye o svojoj supruzi

Slavni reper Kanye West lice se s GQ naslovnice, a dao i popriličan intervju u kojem je otkrio detalje iz svog života. Njegov svijet se promijenio otkada je u njega ušetala Kim Kardashian, a trebalo mu je čak sedam godina da je uvjeri da je on pravi muškarac za nju.

 

'Kim je žena koja me napaljuje. Obožavam je. S njom želim biti sve vrijeme. Želiš mi reći da je ta žena s nevjerovatnim tijelom i s tim licem stilska ikona, ujedno je i ljubazna, sama zarađuje i želi obitelj? To je nevjerovatno i tako rijetko se viđa!', kaže Kanye o svojoj supruzi.

 

Slavni muzičar se uživio u svoju novu ulogu, a najdraže mu je doći kući i igrati se s kćerkicom North. 'Moja kćer nije izabrala slavu, no jest slavna. Borit ću se da ima dobar život'.  

 

A što kaže na nedolazak prijatelja Jay Z-a na vjenčanje? 'O tome uopće neću raspravljati. Meni uopće nije bilo važno tko će se pojaviti, meni je samo bilo važno da je Kim tamo', rekao je Kanye.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI