Zvijezde otkrivaju

Evo šta pojedini znakovi horoskopa rade poslije seksa

DEPO PLUS 21.07.14, 19:41h

Evo šta pojedini znakovi horoskopa rade poslije seksa
Blizanci će nakon seksa biti potpuno prirodni i opušteni, bez obzira poznaju li partnera ili ne, dok će Djevice odmah predložiti tuširanje

 

 

Ovan je prepun seksualne energije, tako da partner treba biti izdržljiv i sklon eksperimentima, a nakon seksa prvo što im pada na pamet je - da to ponove još jednom.

 

Bik zna znanje u seksu i ne srami ga se pokazati, tako da im trebaju iskusni ljubavnici. Kako su hedonisti u svemu, nakon seksa najdraži im je dobar obrok ... pa onda opet seks.

 

Blizanci su vješti ljubavnici otvorena uma, tako da im nije strano završiti u krevetu s potpunim neznancem. No, i tada su potpuno opušteni, a nakon seksa nemaju problema s paljenjem televizora, kao da se ništa nije dogodilo.

 

Rak je senzualan u krevetu, voli dugu predigru i seks pun dodira. Kod njih seks dolazi nešto kasnije u vezi, pa ih odmah zanima stav partnera o braku, budući da već rade planove.

 

Lav je energičan ljubavnik, rijetko voli nježan seks, a uvijek su spremni za akciju pod plahtama. No, kako su veliki egocentrici, odmah nakon seksa pitat će partnera kako im se svidjelo to što oni znaju.

 

Djevica je perfekcionist u seksu, kao i u ostalim segmentima života, tako da im je važna duga, uzbudljiva predigra i maženje nakon njega. Nakon seksa odmah će se ubaciti u kadu na tuširanje.

 

Vaga je majstor zavođenja i seksa, prepunog fantazija i eksperimenata koje partneru polako izlažu tijekom vremena. Jako vole predigru, a na kraju priče ispadaju egomanijaci - meni je bilo super, a tebi? karakteristično je pitanje jedne Vage.

 

Škorpion je lud za seksom, najviše od svih znakova horoskopa, a kod njih je to uvijek povezano s nekim ludorijama, rutinu ne priznaju, pa ne čudi da je često pitanje na kraju seksa - hoćeš li da te sad odvežem?

 

Strijelac voli seks, ne može bez njega i predstavlja mu sjajnu zabavu, tako da ne čudi da su među najpromiskuitetnijim znakovima horoskopa. Kad se nađe u krevetu s neznancem, na kraju će samo reći da će on nazvati prvi ...

 

Jarac iznenađuje mnoge u krevetu jer nestaje ona kontrolirana osoba i nastupa strastveni ljubavnik. No, nakon seksa razgovor nije prva stvar koja im pada na pamet, nego spavanje.

 

Vodenjak ima pomalo različit pristup seksu od ostalih, jer mu je to poligon za eksperimente svih mogućih vrsta, tako da nakon dobrog seksa može predložiti ponavljanje istog, ali ovoga puta u krevetu.

 

Ribe su sramežljive sve dok ne skinu odjeću, tad su domišljati i odlični seksualni partneri koji očekuju jednaku posvećenost partnera. Afere im nisu strane, tako da se nemojte čuditi ako vas nakon seksa upitaju kako se zovete.

 

(Metro-portal.hr, DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI