VIDEO/ NE NASJEDAJTE

Ovo govore muškarci kad hoće samo da vas odvuku krevet

ŽENA iN 17.07.14, 16:57h

Ovo govore muškarci kad hoće samo da vas odvuku krevet
Kaže da nije spreman za vezu? To znači da nije spreman za stabilnu romansu s vama, a umjesto cvijeća možete da se nadate kondomima i seksu, i to samo kad uopšte donese odluku da vam se javi na telefon

Dobri momci su još uvijek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku savršenu kombinaciju.

 

Loši frajeri to i te kako znaju pa glume da su dobri, a ovo su izjave kojima pokušavaju da vam se predstave kao dobrice.

 

“Ja nisam za statuse”

BARNI FACEBOOK

Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli da zna da li je muškarac s kojim se viđa njihov dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju pa koriste fraze poput “Zbog čega davati ime ovome? Veza je jaka riječ, zar ne možemo samo da budemo srećni?” - što u prevodu znači: “Neću da te nazovem svojom djevojkom, jer ako upoznam neku drugu i svidi mi se, to će značiti da te varam”.

 

“Nisam spreman za vezu”

Nije spreman? Ovo da mu kažeš

Nije spreman? Ovo da mu kažeš

Trenutno on jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi da bude sasvim sam, pa će biti s vama kada mu to odgovara. Čast izuzecima, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu – s VAMA. U to ćete se uveriti za par mjeseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.

 

“Jel ovo ima veze s tvojim bivšim?”

Keep-It-Till-The-Bedroom-Only

Bra’o majstore, budi pristojan

Svaka svađa koju započnete završava optužbama da vi zapravo niste ljuti na njega, već na svog bivšeg? Ako imate posla s ovakvim tipom, bježite od njega čim prije, jer očigledno nije spreman da preuzme odgovornost za bilo šta u vašoj vezi.

 

“Ti si predobra za mene”

Ako ti je rekao da si predobra, SIGURNO I JESI

Ako ti je rekao da si predobra, SIGURNO I JESI


- Izvini, moram da te šutnem, jer te ne zaslužujem – ovo je tipičan potez bad boy-a koji želi da ispadne dobrica. Vi ste jednostavno toliko dobri i divni, da on ne može da podnese to koliko vas ne zaslužuje. Ovu priču bi progutale jedino klinke u osnovnoj školi, a ni za njih nismo baš sigurni.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI